x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte "Chemarea îngerului”: Love story în secolul XIX

"Chemarea îngerului”: Love story în secolul XIX

30 Aug 2012   •   19:44
"Chemarea îngerului”: Love story în secolul XIX

New York, aeroportul Kennedy. In sala de asteptari aglomerata, un barbat si o femeie se ciocnesc, isi cer scuze, apoi fiecare isi vede de drumul lui. Madeline si Jonathan nu se mai intalnisera niciodata si n-ar fi trebuit sa se revada. Dar, ajunsi la destinatiile lor, descopera ca au incurcat telefoanele mobile. Cand isi dau seama de greseala, sunt despartiti de zece mii de kilometri: ea are o florarie la Paris, el, se ocupa de un mic restaurant la San Francisco. Invinsi de curiozitate, fiecare cerceteaza continutul telefonului celuilalt. O dubla indiscretie si o revelatie: vietile lor sunt legate printr-un secret pe care-l credeau ingropat pentru totdeauna… Imbinand in mod fericit o comedie romantica si un thriller captivant, Guillaume Musso construieste in "Chemarea ingerului' o intriga care te va tine cu sufletul la gura si niste personaje de-a dreptul fermecatoare.
Volumul a aparut recent la Editura Allfa (Colectia Strada Fictiunii).

"O poveste care te face sa visezi cu ochii deschisi. Guillaume Musso este un autor care-si cunoaste foarte bine cititorii."
Paris Match

"Imposibil sa nu te prinda: Chemarea ingerului este fara indoiala unul dintre cele mai bune romane ale lui Musso."
Terra Femina

Semnale editoriale
Gradina placerilor lumesti ● Polirom. Volumul este al doilea roman scris de Joyce Carol Oates. Autoarea creeaza portretul celei mai memorabile dintre eroinele sale, Clara, frumoasa fiica a unor muncitori agricoli sezonieri, aflati mereu pe drumuri. Hotarata sa se ridice deasupra violentei si saraciei din viata ei, Clara se lupta pentru independenta bazandu-se pe cei patru barbati care ii marcheaza destinul.

Cele treisprezece motive ● Leda. Clay Jensen se intoarce acasa de la scoala si gaseste pe veranda un pachet ciudat, adresat lui. Inauntru descopera mai multe casete inregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era indragostit –, care s-a sinucis cu doua saptamani in urma. Vocea lui Hannah ii dezvaluie ca exista treisprezece motive pentru care a decis sa-si puna capat vietii. Clay este unul dintre ele. Daca va asculta casetele, va afla si de ce. Un roman care te pune pe ganduri, tradus in 32 de limbi, bestseller New York Times si Publishers Weekly.


O femeie la doctor ● Litera. Un roman al optimismului si al poftei de viata, al dragostei si al generozitatii sacrificiului. Stijn, caruia viata i-a dat cam tot ce se poate da pentru a-i lua apoi o mare parte inapoi, e un barbat tanar, inteligent, de success, cu o sotie superba, Carmen, si o fetita minunata, Luna. Romanul descrie momentul de declin al acestei vieti de familie linistite si promitatoare, cand Carmen se imbolnaveste de cancer.

×