x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Conspiraţiile NASA

Conspiraţiile NASA

de Sebastian S. Eduard    |    22 Mar 2012   •   19:45
Conspiraţiile NASA

Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu (NASA) a fost infiintata pe 29 iulie 1958. Inca din primele zile, aceasta s-a aflat in avangarda eforturilor de explorare a spatiului cosmic, iar rezultatele acestora s-au vazut in misiunile selenare Apollo, in statia spatiala Skylab, precum si in naveta spatiala, asa cum o stim noi astazi. De-a lungul timpului, de NASA au fost legate multe operatiuni de musamalizare si ascundere a adevarului la cele mai inalte niveluri. Iata cateva dintre faimoasele "secrete" pastrate de NASA: Ipoteza ca aselenizarile Apollo din perioada 1969-1972 au fost, de fapt, simulate, ca parte a efortului de a demonstra superioritatea militara si tehnologica fata de fosta Uniune Sovietica; Controversatul "Chip uman de pe Marte" – despre care multi cred ca ar fi o structura sculptata, creata in trecutul indepartat de martienii indigeni, care intre timp au disparut; Numele informatorilor secreti din cadrul NASA care au incercat sa deconspire cele mai strasnice pazite secrete ale organizatiei cu privire la interactiunile dintre guvernul american si extraterestri.

Autorul. Nick Redfern este scriitor, lector si jurnalist. Scrie despre o gama larga de mistere nerezolvate: Bigfoot, OZN-urile, Monstrul din Loch Ness, intalnirile cu extraterestrii, chupacabra si conspiratiile guvernamentale. Publica regulat in UFO Magazine, Fate, Fortean Times si Paranormal Magazine. Printre cartile sale anterioare se numara: Memoirs of a Monster Hunter, There’s Something in the Woods, On the Trail of the Saucer Spies si Strange Secrets. Nick Redfern a aparut in numeroase show-uri de televiziune, printre care Out of this World la BBC, Monster Quest si UFO Hunters, la History Channel.
Volumul "Conspiratiile NASA" a aparut la Lifestylepublishing.

Semnale editoriale
Dansul victoriei ● Rao. Santiago de Chile, 13 iunie, inceputul secolului nostru... Este ziua amnistierii pentru detinutii de drept comun. Cand tanarul Angel Santiago iese din inchisoare nu stie ca este amenintat de doua condamnari, una la moarte, iar cealalta la o viata plina de intensitate. Aflat in posesia planului pentru o Mare Lovitura, cauta sa se imprieteneasca astfel cu cel mai vestit hot in viata, maestrul melancolic si rasat Vergara Grey, pe care incearca sa-l convinga sa puna planul in aplicare.

Semnul crucii ● Rao. Dusmanii adevarului – nu recunosc legea oamenilor... Un preot de la Vatican este gasit asasinat pe tarmurile Danemarcei – tintuit in cuie pe o cruce, in umbra castelului lui Hamlet. Aceasta este prima victima dintr-o serie de asasinate desfasurate in locuri din intreaga lume. Fiecare crima macabra este o reproducere exacta a crucificarii lui Iisus... Intre timp, in adancurile Catacombelor romane de la Orvieto, un arheolog descopera un manuscris cu o vechime de 2.000 de ani. Acesta contine cheia unui mister intunecat si devastator...

Dansand cu moartea ● Rao. Detectivul Lincoln Rhyme, unul dintre cei mai buni criminalisti din NYPD, este pe urmele Dansatorului pe Cosciug, un ucigas cu o inteligenta iesita din comun. Rhyme, ramas cvadriplegic in urma unui accident, isi foloseste mintea stralucita pentru a-l gasi pe acest ucigas care a fost platit sa elimine trei martori inaintea unui proces important. Bratele si picioarele lui Rhyme sunt reprezentate de frumoasa politista Amanda Sachs. Singurul indiciu pe care il au despre ucigas este tatuajul de pe brat ce infatiseaza Moartea dansand cu o femeie in fata unui cosciug.

×