x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Creier, premoniţie, intuiţie, precogniţie

Creier, premoniţie, intuiţie, precogniţie

de Sebastian S. Eduard    |    14 Feb 2013   •   20:40
Creier, premoniţie, intuiţie, precogniţie

Lifestyle Publishing ne provoacă în colecţia “Trebuie să ştii” cu două volume de zile mari. Dr. Larry Dossey  ne vorbeşte despre puterea premoniţiilor pentru ca Russell Targ să ne propună o transformare a conştiinţei. Faceţi cunoştinţă cu creierul dvs!

O mamă are un vis care o face să-şi ia copilul din pătuţ cu o oră înainte ca un candelabru să cadă peste el şi să îl zdrobească. Mai mult de zece oameni nu se prezintă la repetiţiile corului, tocmai în ziua în care biserica lor explodează. Înainte ca pacientele lui să îl sune pentru a-l anunţa că vin la spital, un obstetrician simte o durere în piept, care îi dă de ştire că ele sunt gata să nască. După ce are nişte viziuni cu un avion prăbuşindu-se deasupra unor clădiri, o mamă anulează excursia cu familia la Disney World, programată chiar pe 11 septembrie. Oare toate acestea sunt simple coincidenţe sau chiar e vorba de un fenomen căruia ar trebui să îi acordăm atenţie? Volumul “Puterea premoniţiilor” (apariţie recentă Lifestyle Publishing)  prezintă lumea ştiinţei şi a cercetărilor care atestă capacitatea umană de a cunoaşte viitorul. Experimentele demonstrează că fiinţele umane au darul de a cunoaşte ceea ce urmează să se întâmple, tot aşa cum pot vedea, pipăi, auzi şi gândi.

Un al doilea volum pe care vi-l supunem atenţie este “Puterea fără limită a minţii”. De câteva decenii, Russell Targ, alături de alţi oameni de ştiinţă, a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe care abia începem să le înţelegem. Învăţând să folosim aceste capacităţi – de la vederea la distanţă la precogniţie, de la diagnosticarea medicală intuitivă la vindecarea la distanţă – putem ajunge să avem o minte liniştită, să trăim experienţa interconectivităţii tuturor fiinţelor şi, în cele din urmă, să trecem printr-o transformare a conştiinţei.

Valorificând două decenii de cercetări desfăşurate la Stanford şi în alte locuri, cartea de faţă prezintă cu claritate fundamentul ştiinţific al vederii la distanţă şi al fenomenului “nonlocalităţii". Totodată, sunt prezentaţi paşii practici, concreţi, pe care îi puteţi face pentru a putea realiza propriile experienţe de vedere la distanţă şi de vindecare la distanţă.

Şi mai important este faptul că autorul ne demonstrează în paginile cărţii că existenţa atemporală este reală şi a fost trăită de secole de către cei care practică meditaţia şi vederea la distanţă, oferindu-ne şi instrumentele necesare pentru a o experimenta noi înşine.

×