x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Iliescu, la Gaudeamus

Iliescu, la Gaudeamus

25 Noi 2011   •   11:46
Iliescu, la Gaudeamus

La nici 48 de ore de cand a fost externat de la spitalul Elias, unde a efectuat o serie de analize care nu au relevat probleme deosebite de sanatate, confirmand forma fizica buna in care se afla, fostul Presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, va vizita maine Targul Gaudeamus, Carte de invatatura, de la Romexpo.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, joi, de la Spitalul Elias din Capitala, unde i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate. El a parasit spitalul in jurul orei 14.00, in stare buna. Ion Iliescu a fost supus unor analize si explorari endoscopice, pentru unele tulburari digestive din ultimii ani, care nu sunt insa grave.

Ion Iliescu a fost operat, in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor.

×