x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte În vizită prin Europa

În vizită prin Europa

de Sebastian S. Eduard    |    17 Mar 2012   •   21:00
În vizită prin Europa

Litera vine cu doua noi titluri in colectia Top 10, oprindu-se la Amsterdam si München. Ambele numai bune de vizitat in sezonul care se apropie...

Amsterdam
Amsterdam e oricand o destinatie provocatoare. Celebrele canale care traverseaza orasul confera Amsterdamului un farmec irezistibil. Orasul abunda in muzee, biserici, cladiri incarcate de istorie, posibilitati variate de distractie. Intre o vizita la celebrul Muzeu 'Van Gogh' si una in nu mai putin celebrul Cartier al 'Felinarelor rosii', diferenta este insesizabila. Amsterdam e un oras al contrastelor imblanzite. E locul unde joaca Ajax Amsterdam, unde poti bea bere de cea mai buna calitate si te poti distra pe cinste.

München
Oricum ati calatori, la clasa intai sau cu buget limitat, acest Ghid Turistic Vizual va conduce spre minunatele locuri pe care vi le poate oferi orasul München. Listele di­fe­rite de Top 10, de la cele mai frumoase biserici si capele, la cele mai bune ca­ba­rete, festivaluri si traditii bavareze, va furnizeaza toate informatiile necesare. Iar pentru a va economisi timpul si banii, volumul va prezinta si o lista cu lucruri de evitat. Consultand hartile detaliate de pe clapetele ghidului, precum si pe cele din interior, gasiti simplu si rapid itinerarul dorit.

×
Subiecte în articol: carte