x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Mâncare specială pentru bebeluşi

Mâncare specială pentru bebeluşi

de Sebastian S. Eduard    |    08 Feb 2009   •   00:00
Mâncare specială pentru bebeluşi

EDITURA CORINT  •  "CARTE DE BUCATE PENTRU COPII"
Literatura destinată copiilor, dar şi părinţilor se vinde foarte bine. Tocmai de aceea Corint iese pe piaţă cu o lucrare nemaipomenită: "Carte de bucate pentru copii".



Ideea este simplă: pentru ca bebeluşii să pornească în viaţă cu dreptul, părinţii trebuie să le ofere hrană consistentă, preparată în casă.

Deşi hrana pentru copii care se poate cumpăra uşurează mult munca oricărui părinte, mâncarea proaspăt preparată este cel mai bun mod de a-i învăţa pe copii să deprindă pentru toată viaţa obiceiul de a se hrăni sănătos şi de a aprecia mâncarea bună. Cele optzeci de reţete din cartea de faţă fac extrem de uşoară prepararea unor mese delicioase pentru bebeluşi şi pentru copiii care încep să meargă de-a buşilea, chiar şi pentru cei mai ocupaţi dintre părinţi. Reţetele sunt prezentate pe grupe de vârstă, învăţându-te cum să introduci în alimentaţia copilului sub 6 luni cereale şi piureuri simple de legume, cum să treci la mâncăruri ceva mai solide, când bebeluşul ajunge la 8 şi 9 luni, şi cum să avansezi spre mese propriu-zise pentru micuţii între 12 şi 18 luni, pe care ei le savurează împreună cu întreaga familie.

Cu ingrediente şi condimente proaspete, cu explicaţii despre momentul potrivit pentru a introduce alimente noi şi cu reţete concentrate pe aportul nutritiv, "Cartea de bucate pentru copii" reprezintă o abordare curajoasă pentru alimentaţia sănătoasă a copiilor între 6 şi 18 luni.

×
Subiecte în articol: carte