x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Medicină naturistă

Medicină naturistă

de Sebastian S. Eduard    |    27 Sep 2012   •   19:27
Medicină naturistă

Va propunem astazi un volum aparut recent la Editura All – "Clinica Mayo'. Cartea va arata o noua abordare in folosirea celor mai bune terapii naturiste si complementare.
Doriti sa fiti in forma? Doriti sa traiti mai mult? Doriti sa aratati mai bine? Oricare ar fi motivul, tot mai multi oameni iau masuri pentru a-si mentine sau ameliora starea de sanatate, apeland la terapiile naturiste. Aceste metode sunt astazi folosite din ce in ce mai mult, alaturi de cele ale medicinei conventionale, pentru imbunatatirea sanatatii si a starii de bine. Aceasta carte reprezinta un plan complet pentru a introduce terapiile naturiste in viata dumneavoastra in siguranta si eficient; este un ghid accesibil, usor de inteles, care cuprinde cele mai recente informatii si sfaturi practice despre beneficiile terapiilor alternative, cum ar fi suplimentele botanice, vitaminele si mineralele, acupunctura, yoga, meditatia si masajul. De asemenea, veti gasi date despre tratamentul naturist a 20 dintre cele mai frecvente afectiuni.


Semnale editoriale
Cum sa iti simplifici viata ● Humanitas. Suntem cu totii, de ceva vreme, participanti mai mult sau mai putin activi la o adevarata cursa a inarmarilor: vanam produse, promotii, carduri de cumparaturi, gadgeturi, dispozitive de ultima generatie, stiri, zvonuri, informatii. Si, uneori fara sa ne dam seama, tot atatea griji! Naomi Saunders propune un ghid inteligent si accesibil pentru o viata mai putin aglomerata, cu mai putin stres si cu mult mai mult farmec.

Tot ce e mai bun in tine ● Humanitas. Fiecare om are ceva bun in el – o calitate, o aptitudine, o vocatie, de care merita sa profite atat in folosul lui, cat si al celor din jur. Dar pentru a o putea face, trebuie sa se cunoasca, sa-si descopere frumusetea si puterea interioara, ascunse in spatele unui paravan de temeri, deprinderi, dogme, frane, ridicat de-a lungul vietii. Printr-o reusita metafora, Guy Corneau ne invita sa deschidem portile celei mai frumoase dintre gradini: cea care exista inauntrul nostru...

Educatia copilului meu in 25 de tehnici ● Humanitas. Tehnici? Suna cam inginereste, dar nu exista cuvant mai potrivit pentru ce trebuie sa faci ca parinte in diverse situatii (ce sa spui, cum sa te porti) ca sa-ti educi bine copilul: Lasa copilul, controleaza-te tu! (tehnica nr.1), Cand a facut o prostie, incepe cu punctele lui forte (tehnica nr. 8), Cum il cumperi mai bine (tehnica nr. 11), Nu uita sa-ti ceri scuze(tehnica nr. 24), Iarta-te (tehnica nr. 25). Partea cea mai placuta si mai interesanta a acestui ghid foarte sistematizat sunt ilustrarile fiecarei tehnici pentru varstele-cheie ale copilului: 4, 8-9 si 12 ani.

×