x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Răspunde corect şi câştigă cartea ”Caraval”

Răspunde corect şi câştigă cartea ”Caraval”

25 Mar 2017   •   10:50
Răspunde corect şi câştigă cartea ”Caraval”

Caraval ne aduce în prim-plan povestea a două surori care reuşesc să scape de sub stric­tețea unui tată tiranic atunci când pătrund în intriga periculoasă a unui joc legendar. Scarlett nu părăsise niciodată micuța insulă în care ea și sora ei iubită, Tella, trăiau alături de puternicul și crudul lor tată. Acesta aranjase o căsătorie pentru fată, iar ea își pierduse orice speranță de a mai vedea îndepărtatul Caraval, unde o dată pe an se țineau reprezentații în fața publicului. Dar invitația mult așteptată sosește. Cu ajutorul unui misterios ma­rinar, Scarlett reușește să își ducă sora la spectacol. Însă la scurt timp după aceasta, Tella este răpită de cel aflat în spatele orga­nizării Caravalului. Se pare că în acest sezon jocul se învârte în jurul Tellei, iar cine o va găsi va fi declarat câștigător.

Caraval a intrat direct pe locul al doilea pe lista de bestselle­ruri a New York Times la doar câteva ore de la apariție. De ase­menea, volumul a ajuns și în topul celor de la Sunday Times, la doar câteva zile de la debut, atât în lista volumelor pentru copii, dar și în cea a volumelor destinate adulților.

 

Cum participi

Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de literatură, astfel că le oferim posibilitatea de a câştiga cărți de calitate, în ediţii de lux, oferite de Editura RAO. Săptămâna aceasta punem la bătaie volumul “Caraval”. Ca să participi la tragerea la so rţi, trimite răs­punsul corect la întrebarea “Cine sunt personajele principale ale cărții «Caraval»?”, pe adresa de e-mail concurs@jurnalul.ro. Câştigătorul de săptămâna trecută este Paul-Lucian Constantin.

×