x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Târg de carte, muzică, film şi antichităţi

Târg de carte, muzică, film şi antichităţi

11 Mar 2010   •   00:00



Pentru cine n-a poftit la show-uri sexy cu bărbaţi semi-dezbrăcaţi sau cu domnişoare animatoare, mărţişoare, inimioare şi alte asemenea cadouri, există alternative. Lucruri de suflet

Mâine se deschid porţile "peşterii lui Aladin": Galeria Dalles găzduieşte, în perioada 12-21 martie, între orele 10:00-20:00, cea de-a X-a ediţie a Târgului de carte, muzică, film şi antichităţi Kilipi­rim. De data aceasta se anunţă a fi un Mega Kilipirim! Ce găsim? O ofertă specială de carte românească, de carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat şi numismatică.

Deci descoperim, cântărim, kilipirim, căci avem de unde: discount-urile pornesc de la 30% şi pot ajunge până la 70%! Pe rafturi aşteaptă ediţii de colecţie, muzică bună, fotografii din secolul al XIX-lea, antichităţi, jocuri logice şi cărţi pentru copii. O apariţie inedită o constituie primul e-book reader comercializat în România care încorporează o biblio­tecă electronică în limba română. Cumpărătorii vor primi cadou un card de memorie ce conţine 101 cărţi fundamentale ale literaturii române. Apoi, puteţi participa la tradiţionala tombolă, unde patru câştigători vor primi în dar cărţi la kilogram. Trei kile de "copii", "beletristică", "hobby" sau "bussines". Intrarea este liberă.

×
Subiecte în articol: carte