x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Thriller, Volumul 3: Imperiul pierdut de Clive Cussler

Thriller, Volumul 3: Imperiul pierdut de Clive Cussler

18 Iun 2012   •   14:46
Thriller, Volumul 3: Imperiul pierdut de Clive Cussler

Jurnalul National si Litera va aduc o noua colectie de autori celebri: Thriller. O colectie pe care o vei citi cu sufletul la gura: suspans, pasiune, actiune, intamplari neobisnuite cu oameni obisnuiti. Asadar, nu pierde o colectie de exceptie la un pret asemenea! Numai cu Jurnalul National poti achizitiona fiecare volum "Thriller' la doar 9,9 lei fata de 19,9 lei, pretul din librarii!


Sotii Sam si Remi Fargo, eroii din Aurul spartanilor, se intorc intr-o noua aventura palpitanta. In timp ce fac scufundari in Tanzania, Sam si Remi Fargo descopera un clopot apartinand navei Shenandoah, de mult disparuta. Ei trebuie sa gaseasca o modalitate de a-l recupera, fara sa atraga atentia guvernului tanzanian, dar o forta mult mai puternica este angajata in aceeasi vanatoare de comori. Un partid politic mexican in plina ascensiune, ai carui membri se mandresc cu faptul ca provin direct din suveranii azteci, intentioneaza sa gaseasca artefactul, deoarece contine un secret care i-ar putea distruge. Prin Africa, Anglia, padurile tropicale din Noua Guinee, insulele Kurile, pe coastele vulcanului Krakatoa si in inima junglei mexicane, sotii Fargo si adversarii lor nemilosi isi continua goana, dar castigatori nu pot fi decat unii dintre ei. Iar pedeapsa pentru esec este moartea.
Un nou thriller care te va tine cu sufletul la gura, o noua serie de aventuri de la maestrul suspansului, Clive Cussler!

×