x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Thriller, Volumul 4:Imperiul pierdut de Steve Berry

Thriller, Volumul 4:Imperiul pierdut de Steve Berry

25 Iun 2012   •   14:49
Thriller, Volumul 4:Imperiul pierdut de Steve Berry

Jurnalul National si Litera va aduc o noua colectie de autori celebri: Thriller. O colectie pe care o vei citi cu sufletul la gura: suspans, pasiune, actiune, intamplari neobisnuite cu oameni obisnuiti. Asadar, nu pierde o colectie de exceptie la un pret asemenea! Numai cu Jurnalul National poti achizitiona fiecare volum "Thriller' la doar 9,9 lei fata de 19,9 lei, pretul din librarii!


Cu doar cateva zile inaintea Craciunului, fostul agent secret Cotton Malone se vede nevoit sa-si intrerupa traiul linistit de anticar, pentru a sari in ajutorul bunului sau prieten, miliardarul Henrik Thorvaldsen. Batranul danez este hotarat sa-si razbune fiul ucis intr-un schimb de focuri in capitala Mexicului, dar ambitia lui nu numai ca ii pune viata in pericol, ci ajunge sa scoata la iveala o adevarata conspiratie internationala.

Mergand pe urmele criminalilor care i-au asasinat unicul mostenitor, Thorvaldsen descopera planurile lordului Graham Ashby, un pasionat vanator de comori, pornit in cautarea averilor stranse de Napoleon Bonaparte in anii sai de glorie si ascunse intr-un loc numai de imparat stiut. Bani, bijuterii, metale pretioase, toate ar urma sa finanteze proiectele exclusivistului Club de la Paris, o organizatie oculta, formata din bogatii lumii, care pune la cale destabilizarea sistemului financiar international.

O aventura ametitoare, cu numeroase rasturnari de situatie, il poarta pe Cotton Malone intre Copenhaga, Londra si Paris, punandu-i la incercare intuitia, priceperea, dar si loialitatea. Aflat intr-o permanenta lupta cu timpul, americanul va face tot posibilul sa impiedice o serie de atacuri teroriste ce au ca tinta mai multe monumente din capitala franceza, incercand totodata sa nu-si dezamageasca cel mai bun prieten.

Mituri stravechi si adevaruri istorice, traditii de familie si comploturi moderne, aliante si rivalitati, acestea sunt ingredientele unei intrigi tesute cu maiestrie, care starneste imaginatia cititorului, tinandu-l cu sufletul la gura de la prima pana la ultima pagina

×