x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Daruri teatrale pentru public de 1 Iunie și de ziua Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

Daruri teatrale pentru public de 1 Iunie și de ziua Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

de Magdalena Popa Buluc    |    01 Iun 2024   •   13:00
Daruri teatrale pentru public de 1 Iunie și de ziua Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

De 1 Iunie, ziua Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și de Ziua Internațională a Copilului, naționalul sibian pregătește o serie de surprize teatrale pentru publicul de toate vârstele și de pretutindeni. Pentru că această zi este prilej de dublă sărbătoare, Naționalul sibian oferă în dar spectacole, întâlniri cu tinerii și evenimente în spații publice.

Pe Scena Digitală, vă puteți bucura de conferința de mare succes „Florin Piersic în dialog cu Constantin Chiriac și Constantin Necula”, pe care o veți putea urmări gratuit în perioada 1-3 iunie 2024.

Consultații poetice în Parcul ASTRA

De 1 Iunie, liceenii, tinerii și adulții sunt așteptați la „Consultații Poetice” în Parcul Astra, între orele 12.00 – 14.00. „Consultații Poetice” este un proiect creat de Emmanuel Demarcy-Mota. O consultație poetică este o conversație individuală de 20 de minute cu un artist. Începe cu o întrebare simplă: „Ce mai faci?". Pe baza răspunsului, o poezie, un dans sau o piesă muzicală este selectată de artist, urmând a fi citită sau interpretată.

„Conu Leonida față cu Reacțiunea... o fandacsie cu Efimița”, un spectacol de Mariana Cămărășan, este programat în 1 iunie la Centrul Cultural Habitus și este sold out, ca de fiecare dată când este programat acest spectacol.

Premiere pe Scena Digitală

De-a lungul întregii luni iunie, iubitorii de teatru, muzică sau dans vor avea la dispoziție noi spectacole pe Scena Digitală.

Premierele lunii iunie sunt „Concert pentru pian și vioară”, concertul unui adevărat copil-minune, fenomen al viorii, Antonio Piculeață, în duet cu Tony Yike Yang,  și „Tărâmul muzicii”, cu artiștii „Cătălin Milea & Gabriel Bălașa”, ambele sold out în cadrul ediției 30 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×