x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “America de Nord”, o nouă producţie Discovery Channel

“America de Nord”, o nouă producţie Discovery Channel

de Sebastian S. Eduard    |    26 Iun 2013   •   16:14
“America de Nord”, o nouă producţie Discovery Channel

250 de expediţii, 2830 de zile de filmare, unsprezece tipuri de camere de filmat şi peste 850 de ore de imagini au fost necesare pentru realizarea unei producţii unice de istoria naturii, marca Discovery Channel.

Dacă ai impresia că ştii multe despre America de Nord, mai gândeşte-te! Discovery Channel îşi îndreaptă camerele de filmat chiar spre ţara sa natală, surprinzând un ţinut în care viaţa se întâlneşte cu sălbăticia neîmblânzită şi ostilă, în cele mai diverse şi mai neprielnice medii de pe Pământ. “America de Nord”, această nouă serie uimitoare în şapte părţi, va avea premiera pe 12 iulie, de la ora 22:00. Străbătând continentul timp de mai bine de trei ani, din tundra canadiană cu temperaturi sub 0 C şi până în jungla tropicală din Panama, America de Nord, prima producţie independentă a  Discovery în domeniul seriilor de istoria naturii, dezvăluie că selecţia naturală funcţionează ca o lege de fier în aceste zone ostile, cu condiţii meteo îngrozitoare.
Primele cinci episoade ale seriei dezvăluie poveştile unor animale care se zbat să supravieţuiască în condiţii necruţătoare, în medii extrem de dificile. Secvenţe prezentate în premieră absolută la televizor urmăresc tot felul de specii, de la jaguari de deşert, animale foarte rare în Mexic, până la urşi grizzly care se scufundă la adâncimi de 6 metri pentru a prinde somoni în Alaska.
 



×
Subiecte în articol: discovery channel