x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Antonio Banderas va juca în filmul Indiana Jones 5, alături de Harrison Ford

Antonio Banderas va juca în filmul Indiana Jones 5, alături de Harrison Ford

16 Iul 2021   •   11:00
Antonio Banderas va juca în filmul Indiana Jones 5, alături de Harrison Ford

 Antonio Banderas va juca în filmul Indiana Jones 5, alături de Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen, în primul film de serie produs de Disney. Filmările au început deja lângă Londra, luna trecută, iar lansarea peliculei este aşteptată pentru 29 iulie 2022.

Antonio Banderas va apărea în viitorul Indiana Jones 5 alături de Ford, Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen, potrivit Deadline.

Detaliile despre personajul pe care îl joacă Banderas, ajuns la vârsta de 60 de ani, sunt ţinute la secret, la fel ca şi detaliile poveştii, dar filmul se produce în prezent în Regatul Unit. Nu este clar când Banderas se va alătura colegilor săi de distribuţie pe platoul de filmare.

Un purtător de cuvânt al Disney nu a dat detalii despre situaţia lui Banderas. Acesta este cel mai recent film al starului, după ce a apărut în The Hitman's Wife's Bodyguard, care a debutat în cinematografe luna trecută.

Actorul va apărea în curând în Uncharted, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg în rolurile principale.

La începutul acestei luni, Ford, în vârstă de 78 de ani, a fost fotografiat în cartierul Mayfair din Londra, purtând un bandaj, după ce actorul a suferit, luna trecută, o leziune în timp ce repeta o scenă de luptă pentru film.

Disney a lansat o declaraţie la momentul incidentului, spunând că „producţia va continua în timp ce se evaluează cursul adecvat al tratamentului, iar programul de filmare va fi reconfigurat după cum este necesar în următoarele săptămâni”.

Logan Boyd Holbrook şi Shaunette Renée Wilson urmează, de asemenea, să se alăture distribuţiei din Indiana Jones 5.

Filmul este aşteptat să ajungă în cinematografe pe 29 iulie 2022.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: antonio banderas