x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bradley Cooper joacă rolul principal în cel mai nou film al lui Steven Spielberg

Bradley Cooper joacă rolul principal în cel mai nou film al lui Steven Spielberg

de Adriana Deoanca    |    20 Noi 2022   •   20:20
Bradley Cooper joacă rolul principal în cel mai nou film al lui Steven Spielberg
Sursa foto: Twitter

Bradley Cooper va juca în următorul film al lui Steven Spielberg, un scenariu original bazat pe personajul lui Frank Bullitt, polițistul din San Francisco interpretat de Steve McQueen în thrillerul de acțiune din 1968, „Bullitt”.

Potrivit Variety, Warner Bros lucrează intens la scenariul filmului.

În luna martie, a fost anunțat că Steven Spielberg a început să lucreze la un proiect care ar reînvia personajul lui Frank Bullitt, pe care Steve McQueen l-a portretizat în clasicul film de acțiune Bullitt. La acea vreme, întrebarea persistentă era pe cine va alege Spielberg pentru a prelua rolul principal. Potrivit Potrivit rottentomatoes.com, răspunsul este Bradley Cooper, care a semnat deja un contract cu Warner Bros. pentru a juca rolul lui Frank Bullitt în proiectul care deocamdată nu are un titlu.

Atât Cooper, cât și Spielberg, se vor număra printre producătorii filmului (care îi va include pe fiul lui Steve McQueen, Chad McQueen, și pe nepoata Molly McQueen, ca producători executivi).

Cel mai recent film al lui Steven Spielberg, The Fabelmans, rulează în prezent în cinematografe, iar Bradley Cooper a încheiat recent filmările pentru filmul biografic despre Leonard Bernstein, Maestro, în care nu doar a jucat, ci l-a și regizat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Bradley Cooper steven spielberg