x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, declarații emoționante despre boala celebrului actor: A fost devastator

Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, declarații emoționante despre boala celebrului actor: A fost devastator

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2023   •   12:00
Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, declarații emoționante despre boala celebrului actor: A fost devastator
Sursa foto: Hepta

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, vorbește despre boala tatălui ei: „Am știut că ceva nu e în regulă. Mă scufund în tone de fotografii pentru a prețui lucruri cărora nu le-am acordat atenție. Am salvat fiecare mesaj pe care mi l-a lăsat”.

Tallulah Willis, în vârstă de 29 de ani, una dintre fiicele lui Bruce Willis și Demi Moore, a povestit, într-o emoționantă scrisoare publicată de Vogue, procesul care a dus la diagnosticarea actorului din Die Hard cu demență frontotemporală și, astfel, la retragerea sa de pe scenă, anunțată de familie în martie 2022.

„Totul a început cu o vagă lipsă de reacție”, povestește Tallulah, pe care familia a atribuit-o pierderii auzului: „Vorbește mai tare! Die Hard s-a jucat cu urechile lui tata”, obișnuia să spună actorul.

Când semnele au devenit mai clare, ea le-a interpretat în prima fază personal și a crezut că tatăl ei și-a pierdut interesul față de ea din cauza noii familii pe care și-o construise cu soția sa Emma Heming Willis și cei doi copii ai lor.

"Știam că ceva nu e în regulă". Vorbește Tallulah Willis, în vârstă de 29 de ani, una dintre fiicele lui Bruce Willis și Demi Moore, care, într-o emoționantă scrisoare/editorial publicată de Vogue, a povestit procesul care a dus la diagnosticarea actorului din Die Hard cu demență frontotemporală și apoi la retragerea de pe scenă, anunțată de familie în martie 2022.

„Mintea mea de adolescentă se tortura cu concluzii greșite: nu sunt destul de frumoasă pentru mama mea, nu sunt destul de interesantă pentru tatăl meu", a continuat ea.

Tânăra a explicat că inițial a făcut față declinului tatălui ei evitându-l și respingându-l. Era o perioadă în care suferea de anorexie cauzată de depresie și de dependența de alcool. Acum, însă, ea este fericită că familia s-a reunit pentru a fi aproape de Willis.

„De fiecare dată când mă duc acasă la tata, mă scufund în tone de fotografii pentru a prețui lucruri cărora nu le-am acordat atenție. Am salvat fiecare mesaj pe care mi l-a lăsat pe robot, cred că încerc să mă documentez, să construiesc o poveste pentru ziua în care nu va mai fi aici, ca să mi-l amintesc. Acum încă mă recunoaște și privirea i se luminează când mă vede", povestește Tallulah.

Ea se gândește la momentele pe care nu le va mai putea împărtăși cu tatăl ei, de exemplu, el nu va putea să o conducă la altar într-o zi, și și-a amintit de o zi în care a izbucnit în lacrimi în timpul unei nunți din 2021.

„Mi-am dat seama că acel moment nu va exista niciodată pentru mine. A fost devastator, m-am ridicat de la masă și am plecat plângând'.

Cu toate acestea, acum se bucură de moment. "Îl țin de mână pe tatăl meu și simt că este un lucru minunat”, conchide ea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×