x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Când va fi lansat următorul film din seria "James Bond" şi cum se va numi

Când va fi lansat următorul film din seria "James Bond" şi cum se va numi

13 Iul 2013   •   19:25
Când va fi lansat următorul film din seria "James Bond" şi cum se va numi

Cel de-al 24-lea film din seria "James Bond" se va intitula "Devil May Care" şi va fi realizat pe baza romanului omonim scris pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la naşterea scriitorului Ian Fleming, autorul romanelor cu agentul 007, afirmă presa britanică.

 În acest film, Daniel Craig va interpreta pentru a patra oară rolul superspionului britanic. Noua peliculă va fi regizată de Sam Mendes, cineastul care a regizat precedentul film din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat pe marile ecrane în toamna anului 2012, informează contactmusic.com.

Potrivit tabloidului The Sun, noul film va avea acelaşi titlu cu romanul lansat de Sebastian Faulks în 2008, scris pentru a marca împlinirea unui secol de la naşterea creatorului personajului James Bond, romancierul Ian Fleming.

Intriga din acest roman prezintă lupta pe care agentul 007 o duce cu maleficul chimist Julius Gorner, care doreşte să distrugă Marea Britanie. Al 24-lea film din franciza cinematografică "James Bond" va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

×
Subiecte în articol: devil may care James Bond