x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ce vedetă de la Hollywood a fost sechestrată în baia propriei locuinţe de un iubit gelos

Ce vedetă de la Hollywood a fost sechestrată în baia propriei locuinţe de un iubit gelos

16 Mar 2013   •   14:48
Ce vedetă de la Hollywood a fost sechestrată în baia propriei locuinţe de un iubit gelos

Poliţia din Los Angeles a arestat un bărbat care l-a atacat pe celebrul actor Tom Sizemore în propria lui locuinţă şi i-a furat mai multe chitare.

Conform contactmusic.com, bărbatul era iubitul gelos al unei femei care se afla cu actorul în locuinţa acestuia.

O sursă din poliţia americană a declarat pentru Los Angeles Times că Sizemore şi femeia au fost ameninţaţi cu un pistol de recuzită. Actorul a fost atacat şi încuiat în baie, după care atacatorul a dispărut cu câteva chitare care aparţineau lui Sizemore. Suspectul a fost imediat prins de poliţie şi reţinut, iar chitarele actorului au fost recuperate.

Sizemore, în vârstă de 51 de ani, a apărut la rândul său de multe ori în ultimii ani în tribunalele americane, în diverse cazuri ce aveau legătură cu consumul de droguri şi a apărut în emisiunea TV "Celebrity Rehab" în 2010, încercând să învingă dependenţa de narcotice.

În 2006, actorul, celebru pentru rolurile sale din filme de acţiune, precum Chopper Down, Saving Private Ryan, Natural Born Killers ori Heat, a fost condamnat la trei ani sub supraveghere judiciară, după ce a recunoscut că a utilizat din nou metamfetamină. Actorului i s-a ordonat atunci să facă săptămânal teste de depistare a drogurilor în sânge şi să urmeze un tratament pentru a scăpa de dependenţa sa.

În 2003, Sizemore a fost condamnat şi pentru violenţă domestică, după ce a maltratat-o fizic pe fosta sa iubită, Heidi Fleiss, celebră la Hollywood pentru faptul că a condus o reţea de prostituţie şi escorte.

×
Subiecte în articol: tom sizemore Hollywood gelozie