x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cele ce plutesc cu Daneliuc

Cele ce plutesc cu Daneliuc

de Roxana Ioana Ancuta    |    Oana-Maria Baltoc    |    17 Oct 2009   •   00:00

"Cele ce plutesc", cel mai nou proiect din portofoliul echipei Mircea Daneliuc şi Tandem Film, a avut premiera joi seară la Hollywood Multiplex din Capitală, în prezenţa regizorului, a actorilor şi a unui public numeros.



"Sunt foarte bucuros că am avut nişte debuturi notabile în acest film şi o colaborare foarte bună cu o echipă foarte înzestrată şi cu nişte actori care au performat şi în alte filme, nu numai într-ale mele. Totodată, o carte care a însoţit premiera - se găseşte în librării - nu e o carte care a premers filmului, căci filmul nu este ecranizarea ei. Cartea este o variaţie pe temă, uneori seamănă cu filmul, alteori nu, uneori se îndepărtează, alteori se apropie", a declarat regizorul după proiecţia filmului.

Tandem Film, producătorul peliculei, a anunţat că distribuţia filmului în cinematografele din Bucureşti va începe de la 16 octombrie, urmând să aibă loc şi o caravană cinematografică de prezentare a filmului, extinsă între 26 octombrie şi 19 decembrie în 23 de oraşe ale ţării.
"Cele ce plutesc" reprezintă povestea lui Avram (Valentin Popescu) care, aflat la muncă în Europa, bagă de seamă că italienii plătesc bine câinii dresaţi, dorind să se simtă în siguranţă în faţa valurilor de emigranţi. Aceasta-i ideea cea mare a lui Avram pe care o pune în practică în România şi care-i aduce o mulţime de necazuri.

×
Subiecte în articol: film