x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Christian Bale spune că își datorează cariera lui Leonardo DiCaprio, care a refuzat rolurile: „Mulțumesc, Leo”

Christian Bale spune că își datorează cariera lui Leonardo DiCaprio, care a refuzat rolurile: „Mulțumesc, Leo”

07 Oct 2022   •   10:32
Christian Bale spune că își datorează cariera lui Leonardo DiCaprio, care a refuzat rolurile: „Mulțumesc, Leo”
Sursa foto: Hepta

Christian Bale i-a mulțumit omului care, fără să vrea, l-a ajutat să devină vedeta care este astăzi: Leonardo DiCaprio.

Actorul din Batman i-a atribuit în mod ironic succesul său cinematografic lui DiCaprio pentru că a refuzat roluri din filme importante pentru care a putut apoi să participe la audiții și să obțină el însuși rolurile.

„Uite, până în ziua de azi, orice rol pe care îl primește cineva, este doar pentru că l-a refuzat altcineva în prealabil”, a spus Bale pentru GQ într-un interviu. „Nu contează ce îți spune cineva. Nu contează cât de prietenos ești cu regizorii. Toți acei oameni cu care am lucrat de mai multe ori, toți i-au oferit mai întâi lui fiecare dintre acele roluri."

„Așa că, mulțumesc, Leo, pentru că la propriu, el poate alege tot ce face”, a conchis Bale. „Și e bine pentru el, este fenomenal”.

Întrebat dacă a luat vreodată acest lucru personal, Bale a explicat: „Nu. Știi cât de recunoscător sunt că primesc ceva bun? Adică, nu pot face ceea ce face el”, a spus Bale. „Și o face magnific. Dar aș bănui că aproape toți cei de aceeași vârstă cu el de la Hollywood își datorează cariera pentru că el a refuzat anumite proiecte”.

Un rol în special pe care DiCaprio l-a refuzat a fost cel al ucigașului în serie Patrick Bateman din filmul de groază „American Psycho”. Când DiCaprio s-a despărțit în cele din urmă de proiect, Bale a reușit să preia rolul care mai târziu l-a catapultat în atenția publicului.

Cel mai recent rol al lui Bale este în thrillerul de comedie mistery „Amsterdam”, al regizorului David O. Russell. În film mai joacă Margot Robbie, John David Washington, Chris Rock, Anya Taylor-Joy și Mike Myers.

Trailer Amsterdam

 

 

 

×
Subiecte în articol: christian bale Leonardo DiCaprio