x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Descoperiri importante în cazul dispariției actorului Julian Sands. Anunțul autorităților din California

Descoperiri importante în cazul dispariției actorului Julian Sands. Anunțul autorităților din California

de Anastasia Paul    |    26 Iun 2023   •   18:00
Descoperiri importante în cazul dispariției actorului Julian Sands. Anunțul autorităților din California
Sursa foto: Hepta

Rămășițe umane au fost descoperite de turiști în zona Muntelui Antonio din California, aproape de locul unde a dispărut actorul britanic Julian Sands, în urmă cu cinci luni, potrivit autorităților locale.

Departamentul șerifului din San Bernardino a confirmat, sâmbătă seara, că excursioniștii au găsit rămășițe umane într-o zonă sălbatică. 

„Lucrători ai stației Fontana, împreună cu Divizia de operațiuni de urgență a departamentului șerifului, au ajuns la fața locului. Persoana decedată a fost transportată la morgă, unde medicii legiști vor stabili cauza decesului și identificarea trupului cadavrului. Ancheta va fi finalizată săptămâna viitoare”, au transmis autoritățile locale, citate de variety.com.

Condițiile meteorologice din această zonă au fost extreme în această iarnă, întârziind reluarea căutărilor până la încălzirea vremii. 

Deși temperaturile în California au fost mai ridicate în ultimele luni, „mai multe zone, care includ teren abrupt și râpe, sunt încă acoperite de gheață și zăpadă”, a precizat anterior Departamentul șerifului din San Bernardino.

Peste 80 de voluntari, adjuncți și personal de căutare și salvare, au reînceput deplasările în zonă cu două elicoptere și drone, pe 17 iunie. Acestea din urmă au ajuns în zone inaccesibile echipajului. 

„Suntem profund recunoscători echipelor de căutare și coordonatorilor care au lucrat neobosit pentru a-l găsi pe Julian. Continuăm să-l păstrăm pe Julian în inimile noastre cu amintiri extraordinare, deoarece a fost un soț și tată minunat, explorator al lumii naturale și al artelor”, a transmis familia artistului. 

Julian Sands avea 65 de ani și era cunoscut mai ales pentru rolurile din „A Room With a View” și „Warlock”. El a fost dat dispărut pe 13 ianuarie 2023. Acesta plecase pe trasee în zona Baldy Bowl, la aproximativ 50 de mile nord-est de Los Angeles. Muntele are o înălțime de circa 3.000 de metri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: Julian Sands california disparut