x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Desene şi umor!

Desene şi umor!

de Sebastian S. Eduard    |    20 Mar 2010   •   00:00
Desene şi umor!

Un nou desen animat de la DreamWorks intră din acest week-end în cinematografe. Aşa că dacă sunteţi fan al acestui gen şi doriţi să vă distraţi - pentru că da, filmul este plin de umor - vă propunem să faceţi un popas pentru a vedea "Cum să-ţi antrenezi dragonul".



5613-116473-howtotrainyourdragon106592l.jpgStudiourile care v-au încântat cu "Shrek", "Madagascar" şi "Kung Fu Panda" vă invită acum să porniţi într-o aventură veselă în lumea mitică, populată de zdrahonii de vikingi şi de dragoni neîmblânziţi. Hiccup, fiul unui important căpitan viking, a ajuns la vârsta când trebuie să-şi dovedească bărbăţia: pentru asta, adolescentul va porni spre Insula Berk, pentru a prinde primul său pui de dragon.

Dacă nu o face, băiatul va fi izgonit din trib şi-şi va afla cu siguranţă moartea în periculoasele ţinuturi nordice. Doritor să-şi impresioneze tatăl, dar mai ales pe băieţii de vârsta lui pe care-i nu suportă, Hiccup este nemulţumit că puiul de dragon prins este foarte mic şi neajutorat. Deci trebuie să-l antreneze...

×
Subiecte în articol: film