x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Distracţie cu Ford şi Keaton

Distracţie cu Ford şi Keaton

17 Mar 2011   •   18:29
Distracţie cu Ford şi Keaton

156779-12-15tv-50.jpgRoger Mitchell, regizorul comediilor „Notting Hill” şi „Venus”, ne propune din acest week-end, în cinematografe, un nou film spumos, „Matinal cu scandal” (Morning Glory), care se petrece în lumea emisiunilor matinale de televizune.

Protagoniştii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford şi Diane Keaton, alături de Patrick Wilson şi Jeff Goldblum. Când Becky Fuller (McAdams), producătoare de televi­ziu­ne pasionată de meseria ei, este concediată de la programul de ştiri locale, cariera ei arată la fel de dezolantă precum îi este şi viaţa amoroasă. După acest eşec ajunge să lucreze pentru emisiunea „Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienţă.

Ambiţioasă din fire, Becky îşi pune în minte să revigoreze emisiunea, aşa că găseşte soluţia pe care ea o crede ideală: să-l aducă pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford). Din nefericire, înfumuratul Pomeroy refuză cu încăpăţânare să prezinte ştiri pe care le consideră sub nivelul lui – bârfe despre vedete, vremea, modă şi altele asemenea... Ca şi cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc să lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fostă regină a frumuseţii...Iar lucrurile, bineînţeles, se complică.

×
Subiecte în articol: arte film