x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Doi indivizi au vrut să o răpească pe actriţa Emma Watson. Cine erau cei doi

Doi indivizi au vrut să o răpească pe actriţa Emma Watson. Cine erau cei doi

20 Iul 2015   •   19:17
Doi indivizi au vrut să o răpească pe actriţa Emma Watson. Cine erau cei doi

Doi angajaţi la filmările pentru 'Frumoasa şi Bestia' plănuiau să o răpească pe actriţa Emma Watson şi să ceară apoi o răscumpărare, scrie The Sun, preluat luni de 7sur7.be.

Artista de 25 de ani urma să fie săptămâna trecută victima unui teribil complot, pus la cale de doi bărbaţi care lucrau în platourile de filmare ale continuării filmului 'Frumoasa şi Bestia'. Originari din Europa de Est, cei doi au vorbit despre planul de răpire într-un taxi, fără să ştie că şoferul vorbea şi el aceeaşi limbă. Conducătorul auto şi-a anunţat imediat patronii, care au alertat conducerea studiourilor Sheppertons din apropierea Londrei.

'Existau îngrijorări în privinţa securităţii Emmei', spune un apropiat al tinerei actriţe. 'Un şofer a spus ce a auzit în taxi după filmări. Este şocant să te gândeşti că cineva a vrut să îi facă rău Emmei, mai ales un membru al personalului studiourilor', adaugă el.

Potrivit site-ului Voici, securitatea actriţei, care a fost deja victimă a unei acţiuni de hărţuire în 2011, a fost întărită, încheie 7sur7.be.

×
Subiecte în articol: emma watson