x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ellen Pompeo, actriță în Grey's Anatomy, victimă a unui furt în Italia. „Dacă vă prindeam... nu ar fi fost bine pentru voi”

Ellen Pompeo, actriță în Grey's Anatomy, victimă a unui furt în Italia. „Dacă vă prindeam... nu ar fi fost bine pentru voi”

28 Mai 2018   •   15:48
Ellen Pompeo, actriță în Grey's Anatomy, victimă a unui furt în Italia. „Dacă vă prindeam... nu ar fi fost bine pentru voi”

Ellen Pompeo, cunoscută mai ales pentru personajul Dr Meredith Grey din serialul Grey's Anatomy, a avut parte de o întâmplare nu tocmai plăcută într-o vizită în Italia. Astfel, aceasta s-a dovedit a fi la fel de pregătită să acționeze, precum este în cadrul serialului, potrivit Daily Mail


Geanta actriței i-a fost furată „chiar de sub nas”, vineri. Cu toate acestea, Ellen nu și-a pierdut cumpătul și a plecat în căutare hoților. „Îmi localizam telefonul și vă urmăream”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Cei doi hoți au aruncat geanta pe stradă, ulterior. „Dacă vă prindeam... nu ar fi fost bine pentru voi”, a continuat aceasta.
De asemenea, Ellen a afirmat că are imagini cu cei doi hoți care i-au furat geanta, sugerând că lucrurile nu vor rămâne așa.

×
Subiecte în articol: ellen pompeo furt Grey's Anatomy