x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film „Mai departe”, povestea sportivului George Baltă, care rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul unui meci, ajunge în cinematografe

„Mai departe”, povestea sportivului George Baltă, care rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul unui meci, ajunge în cinematografe

de Redacția Jurnalul    |    26 Oct 2023   •   20:00
„Mai departe”, povestea sportivului George Baltă, care rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul unui meci, ajunge în cinematografe

„Mai departe”, un film inspirațional și plin de emoție, din 27 octombrie în cinematografe

Filmul „Mai departe”, aflat în regia lui Tedy Necula, singurul regizor român cu dizabilități, va putea fi vizionat din 27 octombrie în cinematografele din toată țara. Cu o poveste captivantă și un mesaj motivațional puternic, acest film își propune să atingă inimile a peste un milion de spectatori, care să primească cu brațele deschise această sursă de inspirație.

„Mai departe” este o poveste inspirațională despre reziliență și determinare. Sub regia lui Tedy Necula, filmul prezintă povestea reală a lui George Baltă, un sportiv practicant de rugby care rămâne paralizat în urma unui accident petrecut în timpul unui meci. Totuși, așa cum viața ne arată de fiecare dată, când reușim să ne scoatem ambiția la lumină, putem să transformăm orice situație în favoarea noastră. Îndrăznind să viseze „mai departe”, George Baltă reușește să se reinventeze ca maratonist în scaun rulant și speaker motivațional.

Din distribuția filmului fac parte: George Baltă, Adrian Păduraru, Dan Murzea, Sara Cuncea, Nuami Dinescu, Cristian China-Birta.

„Nu este un film despre el, este un film despre atitudinea pe care o avem fiecare dintre noi atunci când viața cotește brusc la dreapta sau la stânga. Cum merge mai departe? Asta-i întrebarea. Iubesc poveștile care inspiră, care te ajută să găsești ceea ce te bucură în tine și în cei din jurul tău, când vezi astfel de povești.”, explică regizorul Tedy Necula.

Premiera de gală a filmului a avut loc pe 19 octombrie în cadrul Complexului Sportiv Național „Arcul de Triumf”, marcând un eveniment care a adus laolaltă atât iubitorii de film, cât și personalități importante din industria cinematografică și media. Peste 1200 de spectatori au luat parte la o experiență emoționantă și captivantă ce le-a stârnit atât amuzamentul, cât și lacrimi pe tot parcursul întregii proiecții.

Întregul eveniment a fost organizat cu sprijinul Complexului Sportiv Național „Arcul de Triumf” și al Federației Române de Rugby, care evidențiază angajamentul continuu al acestei instituții pentru promovarea sportului și a performanței sportive.

„Mi se pare că este un film de la care pleci cu ceva nou ori de câte ori ai ocazia să îl vezi și cred că asta e foarte important. Ne dorim să fie inspirațional. Filmul este la granița dintre o ficțiune și un documentar, dar îmi doresc ca oamenii să vadă prin acesta că există întotdeauna mai departe, indiferent de obstacolele ce ni le pune viața în față.” - a declarat George Baltă.

Pentru rezervarea și achiziționarea biletelor, puteți accesa site-ul dedicat www.maidepartefilm.ro, unde veți afla zilele disponibile în care va rula filmul în fiecare cinematograf. 

Despre Regizorul Tedy Necula: fiind singurul regizor român cu dizabilități, Tedy a susținut primul speech inspirațional în Camera Deputaților a Parlamentului României, în 2009. Primul lui film, Coborâm la prima, lansat în 2018, a avut succes de public, fiind primul film inspirațional românesc. Astăzi Tedy ajută sute de branduri să atragă clienți prin campanii de video content inspirațional, iar povestea vieții sale inspiră publicul larg.

×
Subiecte în articol: Mai departe george balta