x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Harry Potter şi Prinţul Semipur, pe DVD şi Blu Ray

Harry Potter şi Prinţul Semipur, pe DVD şi Blu Ray

27 Noi 2009   •   00:00
Harry Potter şi Prinţul Semipur, pe DVD şi Blu Ray

Sâmbată, 28 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, în Carrefour Orhideea va avea loc lansarea pe DVD şi Blue Ray a filmului Harry Potter şi Prinţul Semipur.

Cea mai recentă ecranizare a francizei cu cele mai mari încasări din toate timpurile, Harry Potter şi Prinţul Semipur îi readuce în atenţia fanilor pe celebrii actori Daniel Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint, în rolurile faimoşilor vrăjitori. Aceştia încep un nou an şcolar, în care se vor lupta cu creaturi fantastice, dar în care vor trăi şi primele emoţii ale iubirii. Aventurile fabuloase, suspansul şi imprevizibilul vor fi prezente în fiecare secvenţă a filmului.

Sâmbată, 28 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, în Carrefour Orhideea, toţi cei prezenţi vor putea lua parte la Atelierul de Magie Harry Potter. Tainele vrăjitoriei nu vor mai fi un secret pentru nimeni, deoarece Lord Magnus Arcturus (specialist în fenomene ştiinţifico-fantastice), Mr. Arsenius Trasnelius (un bun cunoscător al substanţelor şi un mare fabricant de poţiuni), precum şi Ms. Petrova Vulchanov (specialist în formule magice) îşi vor demonstra abilităţile vrăjitoreşti în lecţii de magie extraordinare.

Alături de cele mai cunoscute vrăjitoare din Grecia Antică, tarantulele Circe şi Phaedra, distracţia va fi maximă.

 

×
Subiecte în articol: film harry potter dvd blu ray