x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Helen Mirren, printre prezentatorii Galei Oscar din acest an

Helen Mirren, printre prezentatorii Galei Oscar din acest an

20 Feb 2019   •   15:25
Helen Mirren, printre prezentatorii Galei Oscar din acest an

Dame Helen Mirren, Michael B. Jordan şi Elsie Fisher se alătură celebrităţilor care vor prezenta Oscarurile în acest an, a anunţat Academia Americană de Film, citată de Press Association.
Cea de-a 91-a gală a Oscarurilor va fi prima din 1989 care nu va avea o gazdă, după ce comicul Kevin Hart a decis să renunţe la această onoare în urma unei controverse create de tweet-urile sale homofobe din trecut.
În schimb, Academia Americană de Film se va baza pe o serie de celebrităţi pentru ca noaptea Oscarurilor - cea mai importantă pentru industria cinematografică - să decurgă fără probleme.
Marţi, organizatorii au anunţat că Dame Helen Mirren, starul din "Black Panther" Michael B. Jordan şi vedeta din "Eighth Grade" Elsie Fisher au fost adăugaţi pe lista de prezentatori.
Michael Keaton, John Mulaney, Pharrell Williams şi Paul Rudd figurează, de asemenea, printre numele anunţate pe post de prezentatori pentru această gală.
Ei se alătura unor staruri anunţate anterior precum Daniel Craig, Gary Oldman, Awkwafina, Whoopi Goldberg, Brie Larson şi Jennifer Lopez.
Producătorii show-ului, Donna Gigliotti şi Glenn Weiss, au declarat că starurile vor aduce "entuziasm, avânt şi elemente de surpriză" ceremoniei.
Ceremonia de acordare a Oscarurilor va fi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume şi va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles pe 24 februarie. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: helen mirren Michael B. Jordan