x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Irina Margareta Nistor: “Mă bucur că sunt actori din toate generațiile”

Irina Margareta Nistor: “Mă bucur că sunt actori din toate generațiile”

18 Sep 2017   •   20:33
Irina Margareta Nistor: “Mă bucur că sunt actori din toate generațiile”
Sursa foto: DIANA OROS

Așteptat cu mare nerăbdare de fani, noul serial realizat de Ruxandra Ion O grămadă de caramele se lansează astăzi (18 septembrie) la Happy Channel, putând fi urmărit în fiecare luni și marți de la ora 19.00. Cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor apreciază faptul că distribuția reunește actori din toate generațiile, dar și metoda de înregistrare, serialul fiind singurul din România filmat integral cu telefonul mobil.

După ce << mama nu a fost acasă>> au apărut << O grămadă de caramele>>, ceea ce în principiu, se presupune că cineva trebuia să le facă. Îmi place foarte tare titlul, în primul rând, și că nu au abandonat să filmeze cu telefonul mobil. Îmi place că vor fi mult mai multe povești. E colosal titlul în anul în care vine Alain Delon în România și știm bine că el are celebra melodie cu Dalida, << Caramels, bonbons et chocolats>>, așa că eu sper și sunt absolută convinsă că lumea o să se atașeze la fel de tare ca de vedetele pe care le priveam doar de la distanță altădată. Mă bucur că sunt actori din toate generațiile,  care funcționează foarte bine împreună , și sper să nu se termine, că știi cum e, niciodată să nu se termine punga cu caramele. J, spune Irina Margareta Nistor, care aduce în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, “Întâlniri fericite” la Happy Channel.

Tehnica de filmare a surprins-o plăcut pe aceasta. În plus, cunoscutul critic de film apreciază faptul că  echipa de producție a rămas fidelă metodei de înregistrare de la începutul până la sfârșitul proiectului.

“Nu am mai văzut până acum un serial filmat cu telefonul mobil, ci doar scurtmetraje. Nici nu știu dacă până acum, cineva a avut curajul ăsta sau dacă nu a trișat pe parcurs. Ceea ce mi-a plăcut mie foarte tare aici este că, realmente, este filmat cu telefonul mobil, adică nu filmăm cu camera și ne facem că am filmat cu telefonul mobil. Asta mi s-a părut și o chestie de foarte mare respect față de public, iar Vornicu zicea că nu trebuie să înșeli publicul niciodată, pentru că el își dă seama imediat>>.”

În fiecare luni și marți, de la ora 19.00, telespectatorii pot urmări “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

×