x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Jake Gyllenhaal, Vince Vaughn și George C. Scott, vin luna aceasta la Warner TV

Jake Gyllenhaal, Vince Vaughn și George C. Scott, vin luna aceasta la Warner TV

de Magdalena Popa Buluc    |    13 Apr 2022   •   19:08
Jake Gyllenhaal, Vince Vaughn și George C. Scott, vin luna aceasta la Warner TV

Actorii Jake Gyllenhaal, Vince Vaughn și George C. Scott sunt protagoniștii thrillerului „Nightcrawler”, comediei „Delivery Man”, respectiv filmului horror „The Changeling”, care vor fi difuzate de Warner TV în a doua parte a lunii aprilie.

„Prădător de noapte/ Nightcrawler” (SUA, 2014), regizat de Dan Gilroy, va putea fi urmărit pe 16 aprilie, de la ora 21:00.

Lungmetrajul, din distribuția căruia fac parte Rene Russo, Bill Paxton și Riz Ahmed, spune povestea unui reporter local care înregistrează evenimentele violente ce au loc noaptea în Los Angeles și vinde informațiile unui post de televiziune. Limita dintre observație și participare este tot mai estompată, ca el să devină starul propriei povești.

Pentru scenariul original al primului său film regizat, Dan Gilroy a primit o nominalizare la premiile Oscar, dar și la BAFTA, unde lungmetrajul a fost selectat la alte trei categorii, inclusiv pentru interpretare, și la premiile Sindicatului scenariștilor americani.

Comedia „Tată fără număr/ Delivery Man” (SUA, 2013) va fi difuzată pe 23 aprilie, de la ora 17:25.

Vince Vaughn este David, un bărbat care află că este tatăl a 533 de copii, după donații făcute anonim cu două decenii în urmă unei clinici de fertilitate. El trebuie să hotărască dacă recunoaște acest statut, atunci când 142 dintre copii cer în justiție să fie dezvăluită identitatea părintelui lor biologic.

Scris și regizat de Ken Scott, filmul, remake după producția canadiană „Starbuck”, îi are în diistribuție pe Chris Pratt, Cobie Smulders și Jack Reynor.

Thrillerul horror psihologic „The Changeling” (Canada, 1980), regizat de Peter Medak, va fi difuzat de Warner TV pe 26 aprilie, de la ora 22:55.

George C. Scott, Trish Van Devere și Melvyn Douglas fac parte din distribuție. În centrul acțiunii se află un reputat profesor de muzică din New York care se mută într-un conac din Seattle. După moartea soției și a fiicei lor într-un accident de mașină, el este atras de o prezență inexplicabilă din podul casei într-un mister vechi de zeci de ani.

Scenariul este bazat pe experiența pe care Russell Hunter, co-scenarist, susține că a avut-o în timp ce locuia într-un conac din Denver, la finalul anilor 1960.

 

×
Subiecte în articol: Warner TV jake gyllenhaal Vince Vaughn