x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “L’ultima foglia”, cu Cristina Cepraga, selecţionat la Raindance Film Festival

“L’ultima foglia”, cu Cristina Cepraga, selecţionat la Raindance Film Festival

de Sebastian S. Eduard    |    09 Oct 2013   •   17:39

“L’ultima foglia / The Last Leaf” (regia Leonardo Frosina) producţie în care joacă actriţa Cristina Cepraga, a fost ales pentru selecţia oficială a Raindance Film Festival, a 21-a ediţie, eveniment desfăşurat în perioada 25 septembrie - 6 octombrie.

Anul acesta, Raindance Film Festival aniversează 21 de ani de film independent. Ediţia din 2013 a adunat 100 de lungmetraje şi peste 150 de scurtmetraje. “L’ultima foglia / The Last Leaf” a fost invitat în cadrul secţiunii La Dolce Italiana şi a rulat joi seară (3 octombrie), la Vue Piccadilly, chiar în plin Piccadilly Circus.

Filmul a avut succes şi “a fost îmbrăţişat cu multă căldură şi aplauze. Pare că a plăcut mai mult decât ne aşteptam”, spune Cristina. “Răceala tipic englezească a fost pare-se încălzită de emoţiile puternice stârnite de film.”

“L’ultima foglia / The Last Leaf” este drama a unui cuplu de italieni din Roma, a căror relaţie de iubire se deteriorează aproape inevitabil. Cristina Cepraga joacă rolul Elei, o tânără barmaniţă româncă ce lucrează la periferia Romei. Visul ei este ca într-o bună zi, cu banii obţinuţi, să se întoarcă acasă, în România, şi să-şi deschidă micul ei băruleţ cu cafea adevărată, italiană.

Cristina Cepraga a fost invitată de Raindance împreună cu regizorul filmului, Leonardo Frosina şi doi dintre producători, Barbara Bruni şi Giuseppe Frosina. La finalul proiecţiei, cei patru au stat de vorbă cu publicul din sala de cinema, inclusiv cu presa britanică şi internaţională, despre realizarea filmului, substratul poveştii, despre regie şi joc sau detalii behind the camera. Au fost, de asemenea, spectatori care au făcut-o să zâmbească pe Cristina, când şi-au exprimat dorinţa ca personajul său, Ela, să fie dezvoltat mai mult, să aibă mai mult loc în poveste, ei find interesaţi de ce se întâmplă mai departe cu ea, ce alegeri va face.

×
Subiecte în articol: Cristina Cepraga