x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroport. Hoții i-au furat valiza cu bijuterii

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroport. Hoții i-au furat valiza cu bijuterii

de Andreea Tiron    |    16 Dec 2022   •   08:49
Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroport. Hoții i-au furat valiza cu bijuterii
Sursa foto: Hepta

Actrița Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, a fost jefuită în aeroportul din Fiumicino. Printre bunurile furate se numără bijuterii și bunuri personale foarte valoroase.

Potrivit surselor, lovitura pare să fi fost dată de cineva care știa din interior ce conțin bagajele româncei și ar fi acționat la pont. După un contract cu revista HIA din Riad, Arabia Saudită, Ghenea se îndrepta spre Roma pentru a primi un premiu pentru întreaga carieră, Magnifica Awards Rome, în prezența mai multor invitați speciali din cinematografia italiană și internațională.

Imediat după ce a părăsit aeroportul, Mădălina Ghenea a fost jefuită de hoțul care a profitat de aglomerație, și, sub ochii șoferului mașinii de închiriat care o aștepta, a furat unul dintre cărucioarele lui Ghenea, exact pe cel care conținea bujuteriile prețioase.

Realizând ce se întâmplă, Mădălina Ghenea a încercat să îl urmărească pe hoț și să recupereze bunurile furate, însă totul a fost în zadar. Conform celor relatate, valiza conținea bijuterii foarte scumpe ale unui brand cunoscut.

Ghenea a depus o plângere la poliția de pe aeroportul Fiumicino, care investighează incidentul.

 

×
Subiecte în articol: madalina ghenea jefuita bijuterii