x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film „Mica Sirenă” de culoare: Halle Bailey este onorată să joace rolul lui Ariel

„Mica Sirenă” de culoare: Halle Bailey este onorată să joace rolul lui Ariel

de Redacția Jurnalul    |    09 Mai 2023   •   23:32
„Mica Sirenă” de culoare: Halle Bailey este onorată să joace rolul lui Ariel
Sursa foto: Hepta

Cântăreața americană de culoare Halle Bailey a declarat că este „onorată” să o interpreteze pe Ariel în remake-ul filmului „The Little Mermaid” „(Mica Sirenă”), adăugând că speră să inspire copiii de culoare cu noua iterație a îndrăgitei animații Disney.

Artista în vârstă de 23 de ani o interpretează pe Mica Sirenă care visează să devină om în filmul care a avut premiera mondială luni seară la Los Angeles, la mai bine de 30 de ani de la lansarea originalului, scrie Reuters.

„Speranțele mele pentru acest film sunt doar ca oamenii să ia cu ei atâta dragoste, bucurie și fericire când pleacă și mai ales ca toți micuții negri și maro... băieți și fete să se poată vedea reprezentați la o scară atât de mare”, a declarat Bailey pentru Reuters.

„Sunt pur și simplu onorată să mă aflu în această poziție”, a spus Halle Bailey.

A existat o reacție rasistă pe internet atunci când a fost lansat trailerul filmului anul trecut, dar au fost postate și multe videoclipuri în care apăreau copii de culoare încântați de faptul că au văzut-o în rolul prințesei Disney.

„Este atât de important pentru fetițe să se vadă în lucruri, în filme, în reprezentare”, a declarat Awkwafina (Nora Lum), care dă voce pescărușului Scuttle.

Melissa McCarthy preia rolul răutăcioasei Ursula, Javier Bardem îl interpretează pe Regele Triton, iar Jonah Hauer-King îl interpretează pe Eric, iubitul lui Ariel.

„Cu toții iubim acea poveste de dragoste instinctivă pe care o ai între personajele Disney, dar într-o versiune live action... am vrut ceva poate chiar mai profund”, a declarat Hauer-King despre abordarea noului film în ceea ce privește romantismul dintre Ariel și Eric.

Premiera filmului a avut loc în mijlocul unei greve de aproape o săptămână a miilor de scenariști de film și televiziune de la Hollywood.

„Nu există o poveste fără scenariști. Ei sunt baza a ceea ce facem și sper să primească respectul și tratamentul pe care îl merită în aceste negocieri”, a declarat Bardem.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Halle Bailey mica sirena