x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Mult așteptata premieră mondială a sezonului 5 din „The Crown” a avut loc la Londra. Imelda Staunton, Elizabeth Debicki și Jonny Lee Miller, vedetele care întruchipează familia regală

Mult așteptata premieră mondială a sezonului 5 din „The Crown” a avut loc la Londra. Imelda Staunton, Elizabeth Debicki și Jonny Lee Miller, vedetele care întruchipează familia regală

09 Noi 2022   •   11:28
Mult așteptata premieră mondială a sezonului 5 din „The Crown” a avut loc la Londra. Imelda Staunton, Elizabeth Debicki și Jonny Lee Miller, vedetele care întruchipează familia regală
Sursa foto: Hepta

Teatrul Royal Drury Lane a fost gazda premierei celui de-al cincilea sezon al celebrului serial Netflix, „The Crown”. Lotul nou de actori care joacă rolul familiei regale britanice a fost însoțit chiar de șeful Netflix, Ted Sarandos.

Potrivit hollywoodreporter.com, înainte de a începe proiecția, Sarandos a urcat pe scena de la Theatre Royal Drury Lane din centrul Londrei, marți seară, pentru a vorbi despre noul sezon care a fost precedat de mai multe controverse. În timpul discursului său, Sarandos a numit serialul „bijuteria coroanei” din catalogul original al serialelor Netflix. „Acesta a fost și continuă să fie punctul culminant al vieții mele personale și profesionale”, a spus Sarandos despre serial. „Și sunt uluit de viziunea lui Peter Morgan și de felul în care scrie. Și sunt incredibil, incredibil de recunoscător pentru prietenia ta. Peter, mulțumesc mult.”

Au existat dezbateri aprinse în Marea Britanie despre cât de mult din serial este ficțiune și dacă ar trebui să aibă o declinare a răspunderii pentru a nu deruta publicul, respectata actriță Judi Dench acuzând chiar serialul de „senzaționalism brut” într-o scrisoare deschisă către Times. .

Jonny Lee Miller, Imelda Staunton, Dominic West, Elizabeth Debicki, Jonathan Pryce și Lesley Manville au fost prezenți alături de Peter Morgan, în ciuda faptului că se aflau chiar în mijlocul filmării celui de-al șaselea (și se presupune că ultimul) sezon. Imelda Staunton o interpretează pe Regina Elisabeta a II-a.

„Știu că în ultimele două săptămâni s-a vorbit mult despre The Crown. Mâine, când oamenii vor putea să-l vadă, se va vorbi despre cât de magnific este acest nou serial”, a declarat co-CEO și director de conținut al Netflix, Ted Sarandos, la doar două luni de la moartea Reginei Elisabeta a II-a.

„Aceasta este povestea familiei regale... dramatizată prin povești, unele foarte memorabile – unele uitate. Dar acestea sunt poveștile care au modelat această țară în timpul domniei de 70 de ani a reginei Elisabeta.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×