x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Netflix anunță că „Jocul Calamarului” este cea mai de succes lansare de serial de până acum

Netflix anunță că „Jocul Calamarului” este cea mai de succes lansare de serial de până acum

13 Oct 2021   •   11:20
Netflix anunță că „Jocul Calamarului” este cea mai de succes lansare de serial de până acum

Netflix a anunțat că „Jocul Calamarului” este cea mai de succes lansare de serial de până acum, cu 111 milioane de vizionări în prima lună.

Compania a anunțat pe Twitter că 111 milioane de oameni au urmărit primul sezon al thrillerului coreean în primele 28 de zile de la lansare, depășind recordul anterior, Bridgerton, care a atras 82 de milioane de telespectatori.

Pentru a le mulțumi fanilor, păpușa înfiorătoare din film a anunțat într-un videoclip că toate cele 111 milioane de VIP-uri au făcut ca serialul să fie numărul unu în întreaga lume. După măsurătorile companiei, Jocul Calamarului - Squid Game se află pe primul loc în topurile rețelei din 90 de țări.

"Vizualizarea" oficială a companiei înseamnă că un utilizator a vizionat cel puțin două minute din orice episod. Acest lucru înseamnă că, dacă cineva a stat suficient de mult timp pentru ca un videoclip să se deruleze automat pe platformă și apoi l-a lăsat să se deruleze până când a ajuns la "Netflix prezintă", a contat pentru cele 111 milioane de vizualizări.

Squid Game ar urma să se alăture serialelor „Money Heist”, „Dark” și „Lupin” din categoria dramele de limbă non-engleză de mare succes.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: netflix