x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Reese Witherspoon, actriţa cea mai bogată din lume, care a făcut avere prin propriile mijloace

Reese Witherspoon, actriţa cea mai bogată din lume, care a făcut avere prin propriile mijloace

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2023   •   06:40
Reese Witherspoon, actriţa cea mai bogată din lume, care a făcut avere prin propriile mijloace
Sursa foto: Hepta

Reese Witherspoon a fost desemnată cea mai bogată actriţă din lume care a făcut avere prin propriile mijloace, conform unui clasament întocmit de revista Forbes, scrie independent.co.uk.

Pe 1 iunie, revista Forbes a publicat versiunea actualizată din 2023 a listei sale generaliste "Cele mai bogate femei self-made din America", în care Reese Witherspoon, o prolifică actriţă şi producătoare de filme şi seriale TV, ocupă locul al 59-lea.

Deşi averea netă a protagonistei francizei "Legally Blonde" - 440 de milioane de dolari - a plasat-o în a doua jumătate a acestei liste ce cuprinde 100 de femei, celebra artistă hollywoodiană a fost singura actriţă din categoria "entertainment".

Printre celelalte femei din lista Forbes se află scenarista TV Shonda Rhimes, prezentatoarea şi actriţa de comedie Ellen DeGeneres, cântăreţele Taylor Swift, Rihanna şi Madonna. Deşi ultimele patru au jucat în trecut şi în câteva filme, principala lor profesie nu este actoria.

Celelalte personalităţi din această listă, în fruntea căreia se află femeia de afaceri Diane Hendricks cu o avere netă de 15 miliarde de dolari, sunt femei care lucrează în modă, îngrijirea sănătăţii şi noile tehnologii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: reese witherspoon avere