x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Strălucire" la B-Est, fără Koncealovski

"Strălucire" la B-Est, fără Koncealovski

de Maria Sârbu    |    22 Apr 2010   •   00:00

Cineastul Andrei Koncealovski, invitatul de onoare al Festivalului de Film B-Est, a decis să-şi amâne "pe termen indefinit" vizita programată în România. Şi dacă nu a ajuns aici, din cauza norului de cenuşă vulcanică, a fost ratată orice întâlnire cu acest apreciat regizor şi scenarist.



Fără noroc au fost şi organizatorii festivalului, şi jurnaliştii acceptaţi să-i ia interviuri în exclusivitate, şi cei care au dorit foarte tare să-l asculte pe Koncealovski la master-class-ul programat la Teatrul Act, dar şi publicul care aştepta să-l vadă în deschiderea B-Est, căci se anunţase că el îşi va prezenta filmul "Strălucire" (Mosfilm, 2007). Dar cu puţin noroc pentru unii (spectatori), pelicula a ajuns la Bucureşti şi a fost proiectată marţi seară la Cinema Scala.

Însă unele filme, de referinţă pentru manifestarea din urbea noastră, sunt blocate deocamdată în aeroporturi. Nu au putut veni, din aceleaşi motive invocate, alţi invitaţi speciali ai festivalului, care se va desfăşura până la 25 aprilie.

×
Subiecte în articol: film