x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Supriză! Ellen DeGeneres, prezentatoarea galei premiilor Oscar 2014

Supriză! Ellen DeGeneres, prezentatoarea galei premiilor Oscar 2014

02 Aug 2013   •   21:52
Supriză! Ellen DeGeneres, prezentatoarea galei premiilor Oscar 2014

The Hollywood Reporter anunţă că vedeta americană de televiziune Ellen DeGeneres a fost desemnată prezentatoarea galei de decernare a premiilor Oscar din 2014. Va fi pentru a doua oară când Ellen DeGeneres va prezenta o gală a premiilor Oscar, ea a mai prezentat gala de decernare a premiilor Academiei Americane de Film în 2007.

Vestea a fost dată chiar de către DeGeneres pe contul său de Twitter - "Este oficial: Voi găzdui Oscarurile!". Ea a mulţumit organizatorilor pentru alegerea sa şi soţiei sale, actriţei Portia de Rossi, alături de care formează cel mai cunoscut cuplu de lesbiene din lume.

Ellen DeGeneres îi urmează actorului de comedie Seth MacFarlane, creatorul serialului animat "Family Guy", cel care a fost gazda premiilor Oscar din acest an.

"Sunt încântată să găzduiesc gala premiilor Oscar pentru a doua oară. Ştiţi cum se spune - a treia oară este cu noroc", a mai declarat Ellen DeGeneres.

Cea de-a 86-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc duminică, 2 martie 2014, la Hollywood, în fostul Kodak Theatre, redenumit în mai anul trecut Dolby Theatre.


×
Subiecte în articol: ellen degeneres