x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film ''The Sopranos'' revine... pe marile ecrane

''The Sopranos'' revine... pe marile ecrane

09 Mar 2018   •   12:24
''The Sopranos'' revine... pe marile ecrane

Serialului american de succes ''The Sopranos'' va fi dezvoltat într-o producţie lungmetraj, care ar putea readuce în faţa fanilor acestei familii de mafioţi unele dintre cele mai îndrăgite personaje, relatează Reuters citând un anunţ făcut joi de New Line Cinema.

New Line, parte a Time Warner Inc's Warner Bros, a anunţat că a achiziţionat scenariul ''The Many Saints of Newark'' de la creatorul serialului, David Chase şi de la autorul ''Sopranos'', Lawrence Konner.

Acţiunea din acest scenariu este plasată în Newark, New Jersey, în timpul unei perioade tumultuoase din punct de vedere social şi rasial din anii '60 şi se concentrează pe tensiunile dintre etnicii italieni şi afroamericani.

New Line a anunţat că în acest film vor apărea şi unele dintre personajele din serialul premiat cu Emmy care s-a încheiat în 2007.

Serialul a fost creditat cu introducerea în noua epocă de aur a televiziunii a unor personaje complexe şi a unor povestiri provocatoare, precum şi cu transformarea HBO într-un mamut al acestei industrii.

Deocamdată nu a fost difuzată nicio informaţie cu privire la data de lansare a peliculei. De asemenea, nu se cunosc momentan numele din distribuţie.

Vedeta din ''Sopranos'', James Gandolfini, celebru pentru interpretarea rolului "naşului" Tony Soprano, a decedat în 2013 în urma unui infarct, la vârsta de 51 de ani. Actorul Frank Vincent, care l-a interpretat pe gangsterul Phil Leotardo, un duşman al personajului principal Tony Soprano, a murit anul trecut.

''David este un povestitor plin de măiestrie iar noi, alături de colegii noştri de la HBO, suntem încântaţi că el a decis să reia şi să mărească universul Soprano într-un film de lung metraj'', este citat într-un comunicat Toby Emmerich, directorul grupului Warner Bros. Pictures.

New Line a precizat că niciun regizor nu este momentan asociat cu acest lungmetraj.AGERPRES

×
Subiecte în articol: the sopranos revine marile ecrane