x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Thrillerul "The Town", în fruntea box office-ului nord-american

Thrillerul "The Town", în fruntea box office-ului nord-american

20 Sep 2010   •   00:00

Thrillerul "The Town", regizat de Ben Affleck, în care actorul american interpretează rolul unui spărgător de bănci, a ocupat prima poziţie în box office-ul nord-american, cu încasări de 23,8 milioane de dolari, potrivit cifrelor publicate duminică de Exhibitor Relations.



Pe locul al doilea s-a clasat o altă peliculă lansată la sfârşitul săptămânii trecute, comedia romantică "Easy A", care a avut încasări de 18,2 milioane de dolari.
Turnat cu un buget minuscul (10 milioane de dolari), regizat de Will Glick şi cu Emma Stone în rolul principal, filmul spune povestea unei liceene care minte spunând că şi-a pierdut virginitatea, pentru a deveni populară.



"Devil", un film de groază scris şi produs de M. Night Shyamalan, care arată cum Satan îşi prinde victimele în capcană, atrăgându-le în ascensorul unui zgârie-nori din Philadelphia, a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 12,6 milioane de dolari de vineri până duminică.



Fostul lider al box office-ului, al patrulea film din franciza "Resident Evil", regizat de Paul Anderson, cu Milla Jovovich în rolul principal, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 10,1 milioane de dolari.

O altă peliculă lansată weekend-ul trecut este "Alpha and Omega", o animaţie despre o haită de lupi dintr-o rezervaţie naturală din Canada, care a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 9,2 milioane de dolari. 

×
Subiecte în articol: film