Tragedie în lumea filmului. Cunoscut din serialul "American Horror Story", talentatul actor a murit la 27 de ani
Tânărul actor Harry Hains, în vârstă de 27 de ani, a murit săptămâna trecută, pe 7 ianuarie, din motive care încă nu au fost făcute publice, potrivit ziarului spaniol La Vanguardia.
Harry Hains era cunoscut pentru rolurile interpretate în seriale precum "American Horror Story" şi "The OA" şi era implicat în alte cinci proiecte ale căror lansări sunt programate în următorii doi ani. Mama tânărului, Jane Badler, este persoana care a anunţat trista veste pe Instagram şi care i-a adus un mic omagiu, publicând câteva fotografii ale actorului.
"La 7 ianuarie frumosul meu fiu a murit. Avea 27 de ani şi întreaga lume la picioare. Însă, din păcate, a fost nevoit să lupte cu o boală mintală şi cu dependenţa. A fost o scânteie care a strălucit cu putere pentru scurt timp... Îmi vei lipsi, Harry, în fiecare zi a vieţii mele", a scris Jane Badler în mesaj.
În fotografii, Harry Hains apare în diferite ipostaze ale vieţii sale, dar şi în personajele pe care le-a interpretat în scurta sa carieră.
Tânărul a vrut să urmeze paşii mamei sale, actriţă în serialul "V" şi s-a lansat de timpuriu în industria de televiziune, debutând pe micile ecrane în 2015 în ce de-al patrulea sezon al serialului "American Horror Story". Ulterior, el a jucat şi în serialele "The OA", "Sneaky Pete" şi în filmele "Groupies", "Chase" şi "Peridot".
Actorul John Stamos s-a numărat printre primele celebrităţi care au transmis condoleanţe familiei. "Jane, sunt de neconsolat. Harry a fost unul dintre tinerii cei mai străluciţi, mai charismatici şi mai fermecători din câţi am cunoscut", a scris starul hollywoodian într-un mesaj online.
Reinterpretând cântecul său "Vincent (Starry, Starry Night)", dedicat de Don McLean pictorului Vincent Van Gogh, cantautorul american, devenit celebru cu piesa "American Pie", a publicat la rândul său un mesaj video : "Lumea aceasta a fost creată pentru cineva la fel de frumos ca tine. Regret profund pierderea ta, Jane. Nu îl voi uita niciodată pe fiul tău".

Ştiri din .ro
România văzută de Eminescu. Despre școală, biserică, parlament, cultură, armată, fiscalitate, judecători, imigranți, americanism

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Televiziunea Română prin numeroase programe speciale ce vor fi transmise pe toate posturile sale

Începe Spectacolul!

TNB, între Bilanţ de pandemie şi perspective pentru un an mai bun

Program online de filme românești pe TIFF Unlimited, de Ziua Culturii Naționale

Ziua Culturii Române
Sibiu – prima destinație din itinerariul expoziției ”Eroii care au făcut Istorie”

De Ziua Culturii Naționale, Teatrelli sărbătorește arta imaginii pe scena lumii, într-o ediție specială dedicată scenografiei în seria „Anotimpurilor dialogului despre teatru cu Octavian Saiu”
Ziua Culturii Naţionale sărbătorită la Televiziunea Română

ZIUA CULTURII NAȚIONALE. Mirel Taloș: „Creativitatea românească ne menține pe harta lumii în orice timpuri“

De Ziua Culturii Naționale - maraton de spectacole lectură, la Teatrul Național Târgu-Mureș

Cărți care au devenit filme de succes

Eveniment la Naționalul din Iași: Sindromul Quijote - spectacol dedicat Zilei Culturii Naționale, pe textul câștigător al proiectului Lecturi³

„Om fără om (oriunde mă duc, numai de mine dau)” - spectacolul-lectură în memoria lui Valentin Nicolau. Un spectacol despre speranță și așteptarea vindecării
Ziua Culturii Naționale sărbătorită de Academia Română împreună cu Filarmonica „George Enescu“
