x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Trailerul filmului ”Beasts of No Nation”, succes fulminant pe Youtube - VIDEO

Trailerul filmului ”Beasts of No Nation”, succes fulminant pe Youtube - VIDEO

07 Sep 2015   •   15:17
Trailerul filmului ”Beasts of No Nation”, succes fulminant pe Youtube - VIDEO

Trailerul filmului 'Beasts of No Nation', ce va fi difuzat de reţeaua Netflix, a înregistrat un succes uriaş de la postarea sa, vineri, pe canalul YouTube, având peste 2 milioane de vizualizări, scrie UPI.com.

'Când războiul civil îl ia de lângă familia sa, un băiat din Africa de Vest este forţat să se alăture unei unităţi de luptători mercenari şi devine un copil soldat', este tema filmului care va fi lansat în anumite cinematografe şi în reţeaua Netflix la 16 octombrie.

Cu un scenariu adaptat şi regizat de Cary Fukunaga, regizorul seriei 'True Detective', filmul are la bază romanul scriitorului nigerian Uzodinma Iweala şi spune povestea unui băieţel pe nume Agu, care este luat de lângă familia sa şi luptă în războiul civil.

Abraham Attah îl interpretează pe Agu, în timp ce cunoscutul Idris Elba interpretează rolul Comandantului, un lord al războiului care-l ia pe Agu şi îl instruieşte pentru luptă.

Actorul britanic Idris Elba, 43 de ani, este cunoscut pentru apariţiile sale în show-urile de televiziune 'The Wire' şi 'Luther', dar şi pentru rolurile din filmele 'American Gangster', 'Thor', 'Prometheus', 'Pacific Rim', 'Mandela: Log Way to Freedom' şi 'Thor: The Dark World'.




×