x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ultimele episoade ale serialului “Mama”, astăzi, la Happy Channel

Ultimele episoade ale serialului “Mama”, astăzi, la Happy Channel

28 Noi 2018   •   17:39
Ultimele episoade ale serialului “Mama”, astăzi, la Happy Channel

“Mama”, serialul turcesc a cărei protagonistă este îndrăgita actriță Cansu Dere, ajunge astăzi la final. Telespectatorii Happy Channel vor putea afla deznodământul poveștii, urmărind ultimele episoade care se vor difuza de la ora 18.00.

“Mama” (“Mother” aka “Anne”), serialul care le aduce împreună pe Cansu Dere și Beren Gökyıldız într-o poveste impresionantă, în care personajele lor - Zeynep și Melek ajung să aibă o legătură specială. ”Eu o să devin mama ta și tu fata mea”, îi spune Zeynep micuței Melek, după ce descoperă cum este tratată fetița acasă de părinții ei. Comportamentul neadecvat al acestora o împinge pe Zeynep să lupte și să-i ofere micuței o viață mai bună. Finalul serialului, programat de la ora 18.00 la Happy Channel, va aduce în fața publicului momente tensionate, suspans și secvențe emoționante, iar telespectatorii vor putea afla ce întorsătură va lua viața celor două.

Începând de joi (29 noiembrie), Happy Channel  va aduce în fața publicului filme de Crăciun, care se vor difuza de luni până vineri de la ora 18.00, iar de săptămâna viitoare producțiile de sezon vor putea fi urmărite și în week-end.

×
Subiecte în articol: Happy Channel