x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film VIDEO - Filmele The Last Witch Hunter şi Paranormal Activity, printre premierele de weekend în cinematografele din SUA

VIDEO - Filmele The Last Witch Hunter şi Paranormal Activity, printre premierele de weekend în cinematografele din SUA

25 Oct 2015   •   12:39

Se apropie sărbătoarea de Halloween iar studiourile profită pentru a lansa în cinematografele din SUA filme de groază precum premiera din acest weekend a 'The Last Witch Hunter', noul film al lui Vin Diesel, sau un nou lungmetraj din seria 'Paranormal Activity', intitulat 'The Ghost Dimension', relatează vineri EFE.

'The Last Witch Hunter', regizat de Breck Eisner, este un film de acţiune şi aventuri în care un războinic care deţine darul imortalităţii (Diesel) luptă împotriva vrăjitoarelor care ameninţă anihilarea rasei umane. Din distribuţie mai fac parte actorii Elijah Wood ('The Lord of the Rings'), Rose Leslie ('Game of Thrones') şi Michael Caine ('The Dark Knight').

Noul film 'Paranormal Activity: The Ghost Dimension', realizat de Gregory Plotkin, este al cincilea din această saga de groază care ajunge în sfârşit pe ecrane după numeroase amânări (premiera era prevăzută în octombrie anul trecut). În acest nou lungmetraj o familie este hărţuită de spirite malefice şi este folosită o cameră specială cu care pot fi văzute aceste creaturi supranaturale. În film joacă Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George şi Dan Gill forman.

Alte capete de afiş pentru acest weekend sunt filmele 'Suffragette' şi 'Rock the Kasbah'. 'Suffragette', regizat de Sarah Gavron, prezintă povestea unei femei soldat (Carey Mulligan) şi mişcarea feministă care începe ca un protest paşnic şi se radicalizează apoi pentru a obţine dreptul de vot al femeilor. Distribuţia este completată de Anne-Marie Duff, Helena Bonham Carter şi Meryl Streep.

'Rock the Kasbah', cel mai recent film al lui Barry Levinson, prezintă povestea unui impresar muzical care descoperă o tânără cu o voce impresionantă într-o călătorie prin Afganistan şi pe care decide să o ducă la Kabul pentru a participa la un popular concurs de televiziune. Actorii Bill Murray, Leem Lubany, Zooey Deschanel şi Bruce Willis fac parte din această extraordinară distribuţie.AGERPRES

Paranormal Activity: The Ghost Dimension
The Last Witch Hunter

×