x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură FLUTURI, o transformare în paşi de dans pe scena Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian pe 1 Martie de la ora 19.00

FLUTURI, o transformare în paşi de dans pe scena Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian pe 1 Martie de la ora 19.00

de Magdalena Popa Buluc    |    18 Feb 2024   •   18:00
FLUTURI, o transformare în paşi de dans pe scena Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian pe 1 Martie de la ora 19.00

Primăvara începe în paşi de dans pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian, cu spectacolul FLUTURI, o montare captivantă despre transformare, aspiraţie şi schimbare. 

FLUTURI este un fascinat melanj coregrafic, care spune povestea unei tinere ce evadează dintr-o lume ostilă pentru a ajunge într-o lume de vis, plină de culoare. Este o poveste despre metamorfoză și evoluție, despre descoperirea de sine dar și despre căutarea iubirii perfecte. Toate acestea sunt transmise publicului prin diferite stiluri de dans, prin partiturile unor compozitori precum P.I.Ceaikovski sau E.Grieg, dar și prin arii din musicaluri celebre, în interpretarea Cristinei Popa și a Letiției Vlădescu.

Regia și coregrafia spectacolului sunt semnate de Relu Dobrin care îşi detaliază astfel viziunea artistică: „Ce înseamnă realitatea? Unde se termină concretul și cum putem noi să-i depășim barierele pentru a trece dincolo, spre acel loc unde guvernează magia? (...) Și dacă am putea să trecem dincolo, dacă am putea transcende timpul și spațiul pentru a intra într-o altă dimensiune unde nu există obstacole și unde aflăm că totul e altfel decât putem noi înțelege, la ce trebuie să renunțăm?

Răspunsul vă invităm să îl descoperiţi pe 1 Martie în FLUTURI, un spectacol fantezie, ce evocă cu graţia şi expresivitatea specifice dansului o fascinantă călătorie iniţiatică, sau poate doar un vis.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×