x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

15 Oct 2005   •   00:00
MEMORIILE LUI ERIC CLAPTON vor fi publicate in anul 2007 de catre editura Doubleday. Termenii financiari ai acordului nu au fost dati publicitatii, desi in ultima vreme Clapton declarase ca nu isi va vinde ieftin memoriile, si multe edituri s-au aratat interesate sa plateasca milioane de dolari. Clapton, in varsta de 60 de ani, a avut parte de o viata dramatica, de la dependenta de heroina pana la aventura cu Patti Harrison, sotia celui mai bun prieten al sau, George Harrison, regretatul component al formatiei The Beatles. Relatia cu Patti Harrison, cu care mai tarziu s-a casatorit, dar pana la urma au divortat, l-a inspirat sa compuna piesa "Layla".

PRINCE ar putea fi supus unei interventii chirurgicale la sold, pentru a remedia disconfortul provocat de faptul ca multi ani la rand a purtat pantofi cu tocuri extrem de inalte. Muzicianul nu este sigur ca va efectua aceasta operatie destul de complicata, pentru ca religia ii interzice sa apeleze la transfuzii de sange in timpul operatiei. Cotidianul american National Enquirer titreaza ca Prince, in varsta de 47 de ani, este martor al lui Iehova, iar pentru moment este supus unui tratament medical impotriva durerilor.

SHERYL CROW a sustinut un concert gratuit in orasul care l-a "adoptat" pe logodnicul sau, Lance Armstrong, pentru a multumi rezidentilor din acest oras ca l-au sprijinit in lupta sa impotriva cancerului. Solista a concertat pe data de 2 octombrie 2005 in Austin,Texas, SUA, la noua ani dupa ce iubitul ei a fost diagnosticat cu cancer testicular.Lance Armstrong a fost prezent la concert, fiind insotit de cei trei copii ai sai. Mai mult decat atat, fostul ciclist a avut o surpiza pentru cei prezenti, el a sustinut partea de baterie a piesei "Gimme All Your Lovin’", interpretata in original de grupul ZZ Top.

×
Subiecte în articol: cultura