x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

06 Aug 2005   •   00:00
Jay-Z a fost atat de hotarat sa o aiba pe Rihanna (foto) la casa sa de discuri, Def Jam, incat a refuzat sa o lase sa plece din biroul sau pana cand nu a semnat contractul. Tanara solista in varsta de 17 ani, nascuta in Barbados, a incendiat ringurile de dans cu primul ei single, intitulat "Pon De Replay", inclus pe albumul de debut, numit "Music Of The Sun".

Madonna a dezmintit zvonurile conform carora ar colabora cu Christina Aguilera si Gwen Stefani la noul ei album. Se pare ca noul material din partea Madonnei, intitulat "Confessions On A Dance Floor", va aparea pe piata in luna noiembrie (2005).

Michael Jackson este la un pas de a ajunge la un acord cu fosta sa sotie in privinta programului de vizita a celor doi copii ai lor. Deborah Rowe Jackson a fost casatorita cu Michael timp de trei ani, incepand din 1996, si este mama lui Prince Michael, in varsta de 8 ani, si a lui Paris, in varsta de 7 ani. Deborah Rowe a renuntat de buna voie la drepturile sale parintesti in anul 2001, dar in 2004 a cerut sa fie repusa in drepturi.

×
Subiecte în articol: cultura