x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

09 Iul 2005   •   00:00

Componentii formatiei PINK FLOYD (foto) au primit o oferta in valoare de 100 de milioane de dolari pentru a efectua un turneu in Statele Unite ale Americii. Cu toate ca suma este mai mult decat generoasa, trupa a refuzat oferta. "Ni s-a oferit o suma de 150 de milioane de dolari pentru a sustine cateva concerte in Statele Unite. Este o idee nebuneasca, dar nu ii vom da curs. Noi nu am dorit sa concertam decat o singura data, cu ocazia Live 8", a declarat chitaristul formatiei, Dave Gilmour.

MADONNA este incantata de faptul ca actorul britanic de comedie Ricky Gervais a acceptat ca ea sa joace un rol episodic in serialul "Extras". Se pare ca cei doi s-au reintalnit in culisele concertului Live 8 din Londra, pe data de 2 iulie 2005, iar Madonna l-a rugat din nou pe Ricky Gervais sa o primeasca in distributie. Pana acum, serialul mult asteptat in Marea Britanie ii va include pe Samuel L. Jackson, Ben Stiller si Kate Winslet. In alta ordine de idei, cel de-al zecelea album al Madonnei se va numi "Confessions On A Dancefloor". Solista a dezvaluit titlul albumului in cadrul unui interviu pe care l-a acordat canalului muzical MTV.

Formatia DEPECHE MODE a anuntat detalii despre noul album, care va fi lansat spre finalul acestui an. Materialul se va numi "Playing The Angel", iar printre piesele care vor figura in tracklist se numara: "Precious", "Sinner In Me", "Macrovision", "A Pain That I Used To Be" si "I Want It All". Pentru anul viitor, formatia Depeche Mode are pregatit un turneu, care va debuta pe data de 13 ianuarie in Germania. Albumul "Playing The Angel" este primul material de studio al formatiei dupa cel aparut in anul 2001, intitulat "Exciter".

×
Subiecte în articol: cultura