x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

25 Iun 2005   •   00:00
Eric Clapton a inregistrat o versiune proprie a piesei "Love Comes To Everyone", interpretata in original in anul 1979 de George Harrison, pentru noul sau album, intitulat "Back Home". Acesta va fi primul material pe care Eric Clapton il va lansa dupa cel din anul 2001, intitulat "Reptile". Clapton a inregistrat pentru prima data o piesa de-a lui George Harrison in anul 1968, pe cand activa in formatia Cream, si atunci era vorba de piesa "Badge".

Organizatorul concertului Live 8, Bob Geldof, a declarat ca Mel B (foto) nu a acceptat inca sa cante alaturi de fostele ei colege din trupa Spice Girls, in cadrul evenimentului. Geldof spera totusi sa o convinga pe artista sa fie prezenta, alaturi de vechea formatie, pe scena spectacolului din Londra, la data de 2 iulie 2005. El a declarat pentru postul de televiziune Channel 4 ca Mel B lucreaza la un proiect in California/SUA si ca solistei "nu ii place sa se intoarca la un lucru pe care l-a facut in trecut". "O voi suna din nou. Daca nu va accepta, asta e", a adaugat Geldof.

Ringo Starr a afirmat ca nu va mai merge niciodata in turneu cu fostul membru al trupei The Beatles, Paul McCartney. Desi trupa s-a destramat in anul 1970, iar Lennon si Harrison au decedat, fanii artistilor au sperat ca Starr si McCartney vor face un turneu impreuna. Starr a afirmat insa ca acest lucru nu va fi posibil niciodata. "Nu am mai plecat intr-un turneu alaturi de Paul, din anul 1966, si nici nu vom avea vreodata un turneu impreuna. Eu voi merge cu formatia mea, iar el cu a lui", a declarat cantaretul.

Britney Spears, insarcinata in luna a sasea, viseaza sa nasca pe muzica de la Disney. Potrivit cantaretei, aceasta muzica ii va aduce aminte de copilaria ei, cand prezenta emisiunea Mickey Mouse Club la televiziunea americana. In ceea ce priveste viata ei privata, reality-show-ul care prezinta viata de cuplu alaturi de Kevin Federline a fost difuzat in intregime, iar in ultimul episod, Kevin si-a declarat dragostea eterna. "Te iubesc din toata inima si as face orice pentru tine", a spus el.

×
Subiecte în articol: cultura