x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

20 Mai 2005   •   00:00

  • 21 mai 2005
  • BRITNEY SPEARS a participat marti, 17 mai 2005, pentru prima data la o emisiune televizata alaturi de sotul sau, Kevin Federline. Cantareata a fost imbracata intr-o rochie larga de culoare roz si bej. In cadrul interviului, Britney a precizat ca ea a fost cea care l-a cerut in casatorie pe Kevin Federline, care nu s-a aratat prea incantat din primul moment. "De fapt, a respins la inceput ideea. A fost un pic stanjenitor pentru mine", a declarat cantareata in cadrul emisiunii matinale "Ellen".

    NELLY va aparea in cadrul unei campanii televizate prin care va atrage atentia publicului american in privinta pericolului pe care il reprezinta consumul de alcool in randul tinerilor. Spotul publicitar a debutat miercuri seara, 18 mai 2005, iar Nelly admite faptul ca multi dintre parinti nu il vor recunoaste ca un solist hip-hop, asa ca se deghizeaza in bucatar sau jucator de golf. "Consumul de alcool in randul tinerilor este o problema serioasa s...t. Este important ca parintii sa vorbeasca cu copiii lor despre toate problemele varstei, iar consumul juvenil de alcool este una dintre chestiunile care trebuie abordate din timp", spune Nelly.

    "Am promis ca nu voi mai lansa nimic in acest an, dar din pacate, sunt din nou in studio", a declarat USHER. Noul material muzical va fi de fapt coloana sonora a primului film in care Usher apare in ultimii patru ani, "Dying For Dolly". Solistul R&B nu a oferit prea multe detalii despre material, dar a spus ca vor fi si alti solisti invitati pe albumul al carui producator executiv va fi chiar el.

    ×
    Subiecte în articol: cultura